Vippen

Vi er gode trygge resultatorientert på det vi gjør

Behandlinger utført hos oss er alltid av sertifisert og kvalifisert personell.

Hos oss finner du erfarne Kosmetologer, Hudterapeuter, Plasma terapeuter, Brynstylister, PMU artister, Negledesignere, Vippeteknikkere og kroppsterapeuter. Vi har behandlinger til alle anledninger, utfordringer og hudtyper.

Ansikts behandlinger

Hvor gammel du er, er din business.

Hvor gammel du ser ut, er vår!

Vi skreddersyr alle behandlinger etter ditt behov for å oppnå et optimalt reultat. Vi har spesialisert oss på aldrende hud, pigmenteringer og akneproblematikk. Vår erfaring tilsier at det er håp for absolutt alle hudtilstander! Kom gjerne på en gratis konsultasjon dersom du er usikker på hva din hud trenger.

Powder brows / pudder bryn PMU

Powder brows / ombrè brows er en ny skyggeleggingsteknikk som gir brynene naturlig resultat med samme effekt som du oppnår ved sminke. For et mest mulig naturlig uttrykk, vil fargen være mørkest mot ytterkanten av brynet, og gradvis bli dusere innover mot startpunktet.

Kroppsbehandlinger

Figurforming, reduksjon av strekkmerker, løs hud eller cellulitter. Vi hjelper deg med å oppnå dine mål med Cavi-Lipo, Coolsculpting, Herbs2Peel, microneedling eller plasmapennen SkinliftPRO. Vårt mål er å gi deg en harmonisk kropp som du trives i. Husk at en sunn kropp startet innenfra. Drikk rikelig med vann og gi kroppen din næring den har godt av. Men for all del, ikke glem å elsk deg selv – uten betingelser! Jobber hodet ditt imot deg så stagnerer det meste. Vi gir deg råd og behandlinger som gir deg en kick start. Resten er opp til deg. Vi er klare! Er du klar? 

Tannbleking

Tannbleking får du hos oss. Det er trygt, effektivt og skånsomt for tennene. Vi garanterer 2-12 nyanser hvitere tenner. Ønsker du å oppnå enda bedre resultat kan du ta flere behandlinger med noen ukers mellomrom. Bildene under viser resultater etter en behandling.

Besøk nettbutikken vår for å finne produkter som gir enda bedre resultater!

Alle bildene er tatt på klinikken etter behandling hos oss. Vi har fått kundenes tillatelse til å publisere disse bildene. Tusen takk til dere!

Ønsker du å se flere bilder eller videoer kan du følge oss på Instagram, Facebook, YouTube eller Pinterest.