Vippen

Perfekt for deg som vil ha en velstelt look

Brow lamination er en kjemisk behandling som endrer retningen på brynshårene. Produktene vi bruker er de samme som blir brukt til vippeløft og permanent i hår, men de er spesial tilpasset for å være i kontakt med huden. 

Du kan selv velge om du ønsker en fluffy og dramatisk look eller om du heller vil ha det mer naturlig. Mange tror at bryna sitter klistret i den retningen vi lager under behandlingen, men dette stemmer ikke. Hårene er fullt bevegelige og krever at du børster dem i ønsket retning hver dag. Brow lamination gjør at de lettere legger seg der du børster dem og at de holder seg der gjennom hele dagen, helt uten produkter. Siden bryns hårene er så medgjørlige etter behandlingen så kan du enkelt ha bryna dine velstelte og naturlige i hverdagen men gjøre dem litt mer dramatiske til for eksempel fest. The choice is yours! 

 

Passer brow lamination for meg?

Brow lamination passer for absolutt alle. Den passer for deg med tynne og sparsommelige bryn – da den vil gi en illusjon av fyldigere og tettere bryn. Den passer for deg med stive, store eller uregjerlige bryn – da den vil roe ned og få kontroll på bryna for et mer velstelt resultat. 

Uansett utgangspunkt vil du få mer kontroll over bryna og du kan velge mellom naturlig, fluffy eller noe midt i mellom. Behandlingen passer like godt for deg på 18 år som deg på 80 år.

 

Er det skadelig?

Nei. Vi bruker et anerkjent og trygt merke: InLei.  Produktene inneholder pleiende og næringsgivende ingredienser som vil styrke bryns hårene. 

Produktene inneholder også pleiende ingredienser som vil styrke brynshårene. Behandlingen tar ca 40 min og resultatet varer i opptil 8 uker.

Før og etter behandling

Det er ikke mange huskeregler før en brow lamination skal utføres. Det vil riktignok være en fordel om du lar dine brynshår gro ut før du kommer til oss. Ikke klipp tuppene, dette vil høyst sannsynlig gi et ujevnt og rotete resultat. Ved å unngå dette vil vi kunne oppnå best resultat!

Du bør ikke ha vært solbrent eller brukt syrer rundt bryna de siste 2 ukene før behandling.

Denne behandlingen er enkel å forholde seg til både før og etter. Unngå vann på bryna de første 24 timene
etter behandlingen. Resultatet holder seg lengre og ser bedre ut hvis du raskt børster gjennom bryna morgen og kveld.
For å mykgjøre bryns hårene kan du bruke litt balsam på dem når du dusjer. Vi anbefaler at du venter minst 4 uker mellom hver brow lamination. De fleste av våre klienter trenger ikke ny behandling før det har gått mellom 6 og 8 uker.