Vippen

Fettreduksjon

med Coolsculpting  

Coolsculpting

Coolsculpting hjelper deg med å nå målene dine. Lokale fettansamlinger samles på ulike kroppsdeler og kan gi en uharmonisk kroppsfigur. Vi tilbyr skånsom behandling som gir varig effekt slik at du kan få kroppen du ønsker deg. Slanking og fettreduksjon har aldri vært enklere! Dersom du vil raskt ned i vekt kan denne behandlingen hjelpe deg. Men da må du supplere med en sunn diett.

CoolSculpting – maskinen bruker kontrollert og nøyaktig kjøling for å fryse fettceller helt ned til -14°C!  Fett fryser raskest, og derfor er fettceller mer følsomme for kulde enn nerver og bløtvev. Når maskinen kjøler ned et bestemt område, vil fettcellene krystalliseres og gå i oppløsning. Restene av fettcellene fjernes via lymfesystemet og ut av kroppen. Behandlingen fjerner cm og ikke kilo. Den er derfor best egnet for deg som ønsker å skulpturere figuren din, eller trenger en kick start for å komme i gang med slanking.

Din behandler lager en behandlingsplan  skreddersydd  til deg og dine behov. Diett er ikke nødvendig, men for å oppnå optimale resultater så anbefaler vi at du spiser riktig. Du vil da kunne gå raskt ned i vekt.

Etter mange års forskning og evaluering av effekten kan du føle deg trygg på at CoolSculpting er basert på vitenskapelig dokumentasjon. Klinisk forskning har resultert i 52 publikasjoner om emnet. 

 

Mange av oss har fett det er vanskelig å få bort, selv med et sunt kosthold og trening.
CoolSculpting ødelegger nettopp disse fettcellene.
I løpet av ukene etter behandlingen kvitter kroppen seg med de krystalliserte fettcellene
Behandlede fettceller fjernes for godt.
Fettreduksjon med Cavi-Lipo

Tiden etter behandling

Det endelige resultatet kommer etter ca 12 uker. Som regel vil en begynne å se merkbar forskjell etter 4-8 uker. Det tar tid for kroppen å rense og skille ut fettcellene. 

Etter at de behandlede fettcellene er krystallisert gjennom behandlingen vil de være borte for godt. De skilles ut av kroppen din gjennom lymfesystemet og metabolismen. Fettcellene vi har fjernet kommer ikke tilbake, men det betyr ikke at de resterende fettcellene i området ikke kan vokse og utvide seg. For å opprettholde resultatet må du derfor sørge for å ha et sunt og variert kosthold og bevege kroppen litt iløpet av dagen.

Coolsculpting VS vanlig slanking

Tradisjonell vektnedgang og slanking krymper fettcellene, men antallet fettceller forblir det samme. Vektnedgang fjerner altså ikke fettceller.

Slanking påvirker vanligvis ikke antallet fettceller man har i kroppen. Det eneste som blir påvirket er størrelsen på fettcellene. Man får ikke flere fettceller når man går opp i vekt, men de eksisterende cellene utvider seg.

Med CoolSculpting fjerner man fettcellene for godt.

Bivirkninger

I løpet av behandlingen kan du oppleve følelse av en intens kulde, trekking og napping i huden, kribling, stikking og verking. Disse følelsene avtar normalt sett etter ca 10 minutter når huden er blitt nummen. Umiddelbart etter behandlingen vil huden se og kjennes ut som et stykke smør. Vi vil da starte en massasje i området for å mykne opp vevet og jevne ut de ødelagte fettcellene. Dette kan for noen være smertefult, men det hele er over etter et knapt minutt.

Vanlige bivirkninger etter prosedyren omfatter rødhet, hevelse, hvit hud, lette blåmerker, stramhet, kribling, ømhet og nummenhet. Har du behandlet dobbelthake kan du få følelsen av fylde bak i halsen. Når dette vil avta er meget individuelt. Noen kan ha bivirkninger i opp til et par uker etter behandlingen.

Besøk nettbutikken vår eller bestill time nå!