Vippen

Fettreduksjon med Cavi-Lipo

Fettreduksjon med Cavi-Lipo er primært en behandling som forandrer/endrer kroppens figur og fjerner fett fra problemområder som mage, lår og armer. Synlige resultater oppnås allerede etter første behandling.Endelig er punktslanking mulig. Lokale fettansamlinger samles på ulike kroppsdeler og kan gi en uharmonisk kropps figur. Vi tilbyr behandlinger som gir deg kroppen du ønsker deg.

Fettreduksjon med Cavi-Lipo er et av markedets mest avanserte og effektive ultralydsystemer som bruker kavitasjon til å bryte ned fettceller. Apparatet brukes til permanent fjerning av fettceller samt til behandling av ansikt og hals. Cavi-Lipo brukes også til å redusere cellulitter og stramme opp slapp hud.

Behandlingen er sikker og smertefri. Det kreves ingen anestesi eller kirurgi, og det er ingen bivirkninger etter behandlingen.

OBS! Områder som armer, lår og hake kan i noen tilfeller trenge to eller flere behandlinger før man oppnår ønsket effekt. Dette kommer av at fettet her er hardere enn f.eks mage og hofter. Lengre ned på siden kan du lese om hva du kan gjøre og hvormange behandlinger du må ha for optimalt resultat.

Fettreduksjon
med Cavi-Lipo

Endelig er punktslanking mulig

Fettreduksjon med Cavi-Lipo

Hvordan  fettreduksjon med Cavi-Lipo virker:

Ultralyd får fettcellene til å virbrere
En vakuum boble utvikler seg i fettcellen
Boblen får cellens membran til å briste. Fettet har nå ikke en fast form og er blitt flytende
Fettet transporteres bort

Dette bør du gjøre før behandling

Sukker og karbohydraterFor best resultat er det svært viktig at du ikke spiser sukker eller karbohydrater 24 timer før behandlingen. Dette er for å ta bort kroppens favoritt brensel og «tvinge» den til å ta av det nest beste; fett. Unngå gjerne å spise et par timer før behandling. Når kroppen er i underskudd på brensel vil fettet lettere bli fortært.

Vann: Det er viktig at du drikker minst 2 liter vann iløpet av 24 timer før og etter behandlingen. Dette er fordi en fettcelle består av 75% fett og 25% væskeblanding. Ved å drikke mye vann vil fettcellene bli fylt opp av væske, som igjen fører til at de lettere når bristepunktet. All erfaring viser at de som er flinke til dette er de som får best resultat av behandlingen.

Fettreduksjon med Cavi-Lipo

Fettcellene borte for godt med fettreduksjon med Cavi-Lipo

Denne metoden fjerner fett uten bruk av kirurgiske inngrep. Resultatene kan i mange tilfeller likevel sammenlignes med det en oppnår ved vanlig fettsuging og kirurgi. Endelig er punktslanking mulig. Fettcellene som ødelegges og fjernes under behandlingen er borte for godt, noe som gjør at du også vil ha litt vanskeligere for å legge på deg igjen på samme sted senere. Fettcellene inneholder næringsrik væske som fra naturens side skal virke som energireserve. Når kroppen ikke har tilstrekkelig energi vil den tære på disse reservene. Når cellene blir ødelagt lekker fettvæsken ut i vevet. Siden fett normalt sett ikke befinner seg utenfor celleveggen vil kroppen umiddelbart starte en storopprydding.  Kroppen forbrenner fettet  i muskulatur, bindevev, nyrer og lever.

Hvor mange behandlinger trenger du?

Dette er svært individuelt. Her er det tre faktorer som spiller inn; hvilket utgangspunkt du har, ønsket resultat og hvor godt du responderer på behandlingen. På områder hvor fettet er hardt, som armer og lår, må du beregne flere behandlinger enn for eksempel mage og hofter hvor fettet er mykere. Er magen en typisk «ølmage», veldig hard og kompakt, så må du også regne med flere behandlinger. På mage er det store variasjoner på hvor mye man går ned på en behandling. Noen går ned 3 cm, mens rekorden vi har hatt er hele 27 cm. For best resultat er det lurt å drikke mye vann et par dager før behandlingen. Dette gjør at fettcellene blir fylt med vann og lettere når bristepunktet.

Typiske eksempler på antall behandlinger kundene våre tar for optimalt resultat:

 Mage og hofter*: 3-5 behandlinger

Lår** : 4-6 behandlinger

Hake: 2-4 behandlinger

 

* Vi behandler alltid hofter sammen med mage, med mindre du ønsker å kun fokusere på en av dem.

** For reduksjon av både fett og cellulitter

 

Tiden etter behandling

Rett etter behandlingen bør du mosjonere i 30 minutter. Det holder å gå en rask tur. For å få fart på lymfesystemet og forbrenningen av det frigjorte fettet er det svært viktig at du gjør dette. De påfølgende dagene etter behandlingen er det også viktig å drikke rikelig med vann, gjerne 2 liter om dagen. 

Ønsker du maksimalt resultat, så anbefaler vi deg å unngå eller kutte kraftig ned på karbohydrater i en uke, slik at kroppen velger å forbrenne fettet som er blitt frigjort, fremfor karbohydrater du får i deg gjennom maten. Dette er ikke et must men en god ting å gjøre dersom du vil dra mest mulig ut av behandlingen.

Se hva ukebladet Hjemmet skriver om fettreduksjon med Cavi-Lipo

Kontraindikasjoner

Personer med følgende kan ikke behandles:

  • Personer med pacemaker
  • Personer  som er gravide eller mottar IVF behandlinger
  • Personer med kreft
  • Personer med epilepsi
  • Personer med sår eller infeksjoner i behandlings området
  • Personer med blodsykdom

Er du i tvil om du kan motta behandling, så konsulter en av våre Cavi-Lipo terapeuter for ytterligere informasjon. Konsultasjon er alltid gratis hos oss.

Bestill time eller sjekk ut nettbutikken vår for produkter som supplerer behandlingen.