Vippen

Velkommen til hudbutikken for alle hudtilstander!

Vi har produkter som er optimalisert for blant annet moden hud, akne, pigmenteringer, rosacea og sensitiv hud. 

Gratis frakt ved bestilling over 500,- Rask levering

Hos oss finner du naturlig og økoligisk hudpleie. Basert på medisinske planter. Effektivt, trygt og helt naturlig.

Vi fører blant annet Alex Cosmetic og Biomer, som forøvrig er nordens svar på koreansk hudpleie.

  

Hudbutikken for alle hudtilstander – også for deg med svært krevende hud

udbutikken leverer høykvalitets produkter for alle hudtilstander.

­Skjønnhet er vår vitenskap.

Alex Cosmetic tenker og handler helhetlig. Både når det gjelder kosmetiske produkter, hudpleiekonsepter og behandlingstilbud som en totalløsning for nesten alle hudtilstander og hudtyper. Produktene er basert på mange års forskning og erfaring samt omfattende kunnskap om kosmetikk, farmasøytisk urte-og plantevitenskap, som har blitt videreutviklet over generasjoner. Produktene blir stadig tilpasset for å reflektere dagens vitenskapelige kunnskap. Takket være forskning og utvikling, og bruk av «cutting edge» teknologi og kontinuerlig oppdatering, produserer vi produkter som garanterer høy effektivitet. Våre produkter kan kombineres. De er derfor ideelle for helhetlig omsorg og gir beskyttelse for alle hudtyper. Ved regelmessig bruk, er huden din kontinuerlig revitalisert og våre produkter tilfører huden i tillegg essensielle næringsstoffer. Komplett pleie for sunn og strålende hud. For enhver smak og for enhver hudtype. Oppdag Alex Kosmetiske hudpleiepleie produkter: de er naturlige og gir et realistisk løft! Besøk Hudbutikken for alle hudtilstander og finn dine nye favoritt produkter du også.

Hudbutikken for alle hudtilstander

Nordens svar på koreansk kosmetikk

BIOMER kosmetikk har investert i forskning og innovasjon for å finne optimale resultater på naturlig kosmetikk med medisinske planter .

Naturlig og organisk serie – er økologisk kosmetikk laget med egenskaper fra naturlige ekstrakter av alge fra Mar Menor og medisinplanter, med påviselig effekt i en rekke vitenskapelige studier. Vi overholder de juridiske forskriftene for industriell produksjon av naturlig kosmetikk, i samarbeid med forskere fra University of Murcia. Vannene i Mar Menor har en anerkjent terapeutisk verdi på grunn av deres saltholdighet og mineralisering. Derfor drar vi nytte av egenskapene til den spesielle sammensetningen av vannfloraen, og gjør dette unike havet til vårt kjennetegn. Den inneholder ikke paraben- eller petroleumsprodukter, eller tungmetaller.

Vi bruker blant annet Biomer og Alex cosmetics i våre klinikk behandlinger.

Hudbutikken for alle hudtilstander

Prøv skjønnhet. Du vil elske det.