Vippen

Optimal hudpleie

3 grunnleggende steg

Rense, tone, tilføre

Rense og åpne

Dyp og grundig rens av huden er viktig for å forebygge urenheter, redusere en gusten hudfarge og hindre huden mot for tidlig aldring. Ved å eksfoliere åpner du huden og forbereder den til påfølgende hudpleie.

Tone

Basis for å fornye, tilføre fuktighet og balansere huden..

Tilføre

Behandle hudproblemer og rette opp skader i forhold til hudens behov. "Ernære" huden med kraftige ingredienser. Beskytte huden ved å bygge opp et langvarig og sunt forsvar mot ytre påvirkninger.

Prøv skjønnhet. Du vil like det

Alex Cosmetic:
Hudpleie etter hudtilstand

Uren hud

RESCUE Pleieprodukter for fet, uren og ubalansert hud som reduserer urenheter, synlig avgrensede porer og hudens ujevnheter – samtidig som den balanserer hudens talgproduksjon.De styrker transformasjonen av uren hud til en sunn og balansert hud.

Pigmentflekker og ujevn hudtone

BRIGHTEN 

Stoppe. Regulere. Beskytte.

Et avansert utvalg av produkter for umiddelbare og langsiktige resultater for kontraster, mørke flekker, ujevn hud og hudfarge.

Moden hud

RENEW  er et eksklusivt restrukturerene og anti-aging system, som samtidig utjevner alle aggresjoner forårsaket av soleksponering, miljøforurensning og biologisk aldring. RENEW produktene aktiverer cellefornyelse, tilfører fuktighet og beskyttelse mot miljø skader. Opplev synlig korrigering av linjer og rynker, forbedre hudens glatthet og utstråling. For en revitalisert, regenerert og frisk hud.