Vippen

Kosmetisk filler – hyaluron penn

 

Filler med hyaluron penn, en helt ny måte å sette fillers på – uten nål! Ved hjelp av stempeltrykk presses hyaluron filler inn i huden. Lynkjapt og presist, uten sprøyter og smerter.

 

Denne metoden er langt mer skånsom for huden enn tradisjonell filler. Det er også mindre sannsynlighet for komplikasjoner. 

 

Behandlingen tar mellom 15 og 60 minutter. Resultatet varer i 4- 12 måneder.

 

Nyhet! Nå utfører vi også redukskjon av dobbelthake med Adipo Fit Meso. Serumet blir satt på samme måte som hyaluron filler. Fettansamlinger vil reduseres, da Adipo Fit aktiverer lipolyse.

Virker også oppstrammende. Synlig resultat kommer etter ca 2 uker når fettcellene er oppløst og borte for godt.

 
 
 

Hvordan behandlingen utføres:

Ved hjelp av stempeltrykk presses filler inn i huden. Prosedyren utføres uten nål, og er dermed relativ smertefri. Altså en veldig skånsom, men ettertraktet effekt. Da det ikke involverer en invasiv sprøyte som skjærer ned i huden, legger filleren seg øyeblikkelig naturlig i vevet. Hyaluronpen filler er egentlig utviklet for å sette Insulin for diabetikere uten at man trenger nål men teknikken er videreført til beauty-industrien til å forstørre lepper.
 

Bruksområder:

Det er populært å bruke hyaluronpen filler til å forstørre lepper, men den kan også brukes i sinnarynker, nasolabialfurer, marionettelinjer, smårynker og hals.
 

Bivirkninger:

Det oppstår sjelden alvorlige bivirkninger ved denne typen behandling. Hyaluronpen kan utløse herpes simplex , blåmerker, irritasjon og lett inflammasjon ( forsvinner etter 24-36 t ) rødme og litt hevelse.
 

Etter behandling:

Unngå å plukke på behandlet område
Unngå grov skrubb
Unngå solstudio, laser og hårfjerning
Unngå badstue og «sterke kremer»
Unngå ansiktsbehandling på området.
 

Kontraindikasjoner / forsiktighetsregler:

Diabetespasienter
Gravide og ammende
Kreftpasienter og de som går på cellegift
De med blødersykdom og de som går på sterke blodfortynnende tabletter
De med keloidose
Hypersensitive
De som går på isotretinoin
De som er allergiske mot lidokain
De som går på kortisonkur

Besøk nettbutikken eller bestill time nå!