Vippen

Kreftpasienter

La oss ta vare på deg

Kreftpasienter kan få hjelp av Helfo som dekker utgifter til parykk og tannbehandling, men det skal gjerne mer til enn det for å få følelsen av seg selv tilbake. Øyenbryn, vipper, hud og kroppslig velvære er også en viktig del for mange. Selv om man er kreftfri så er ikke nødvendigvis kroppen din ferdig med å rehabilitere seg. Man kan kanskje se spor av sykdommen i årevis etter man kjempet sin livs kamp. Da er det kanskje ikke så lett å gå videre selv. Det vil vi hjelpe dere med. Alle fortjener å kjenne seg selv igjen i speilet, uansett hva de har gått igjennom.

Du har kreft, men kreften har ikke deg!

Takket være deg er det en statistikk der ute som er litt mer positiv. Hvis ikke det er hverdags helt, så vet ikke jeg!
Nina Nikita

Våre behandlinger med egne priser til kreftpasienter:

Powder brows

Brow lamination, form og farge av bryn

Vippeløft

Massasje

Kroppen kan kjennes mørbanket og stiv ut i lange tider etter en kreftbehandling. Du kan oppleve hevelser i ansikt og kropp etter alle medisinene. Da kan en avslappende og drenerende massasje være til stor hjelp. Vi gir dere 45 minutter med klassisk massasje der vi fokuserer på de områdene du ønsker. På grunn av uvisshet om hvorvidt dyp massasje kan føre til kreftspredning, vil massasjen være lett til moderat - alt etter hva du selv ønsker.  Pris for kreftpasienter: 450 kr. Ordinær pris pr 2022 er 850 kr.

Til alle krigere fra Nina Nikita

Øyne som har stirret døden rett i øynene fortjener en sterk ramme.
Øyne som har sett hvor brutalt, vondt og sårbart livet kan være. Øyne som har hatt en gnist av håp, en flamme av kampvilje, men også har vært tåkelagt av sorg, frykt og smerte.
Du har har kreft, men kreften har ikke deg!
 
Etter cellegift og strålebehandling er det mange som kan prise seg lykkelige over å endelig være kreftfri.
Menneskene rundt deg er lykkelige, du er lykkelig. Men det er ikke alltid så rosenrødt allikevel.
Når du først fikk kreft, så tenkte kanskje du og dere at når du endelig vant kampen, så skulle livet ditt starte på nytt. Det skulle feires, elskes og gledes.
Forventingene og håpet var skyhøyt. Du var frisk og anså deg ikke som en kreftpasient lengre.
Høyt hoppet du, og langt falt du. For livet ble kanskje ikke så rosenrødt som du hadde forespeilet deg. Livet smakte ikke like søtt.
Du har nå startet på en ny kamp. Du som knapt nok har klart å reise deg etter ditt livs kamp.
Senvirkningene. Hodet som ikke henger helt med. Konsentrasjonen som ikke er like tålmodig lengre. Tennene dine, som kanskje ikke er like sterke. Kroppen som fortsatt verker her og der. Energien som kommer og går. Du har hatt kreft, men kreften hadde ikke deg. Men likevel tok den en liten bit av deg.
 
Menneskene rundt deg er glade, glade for at du er i live. Etter å ha smakt på døden, så sitter det kanskje langt inne å klage på sånne små «bagateller» som at du ikke lengre klarer å huske alt, eller at du ikke får til alt du så gjerne skulle ha fått til. Kanskje du ser litt mer blass ut nå enn før du gikk inn i ringen. Det er kanskje vanskelig å være litt forfengelig, etter en sånn opplevelse. For hva betyr vel utseende, når man tar døden i betraktning?
 
 
 
Vit det, kjære kriger. Jeg ser deg. Jeg har ikke kjempet samme kamp som deg, men jeg ser deg. Jeg forstår. Jeg har stått side om side med min bror som gikk igjennom denne kampen. Og den er stygg. Tiden etter, vel, den er ikke nødvendigvis så veldig lett den heller.
Og disse «bagatellene», de er ingen bagateller. Det er livet ditt. Det er sånn du har det, dag ut og dag inn. For meg er ikke det en bagatell. Det betyr faktisk noe. DU betyr noe.
 
Jeg kan ikke på noen som helst måte forstå eller forestille meg hvordan det er, men jeg vet en ting. Jeg vil gjøre det jeg kan for å hjelpe.
Helfo dekker gjerne parykker og tannbehandling etter cellegift. Men de dekker ikke bryn. Bryn er for mange en del av identiteten deres, det er halve ansiktet.
 
Det er ikke så mye jeg som klinikk eier kan gjøre for at du skal få det bedre, men jeg kan i det minste gi deg en egen pris for behandlinger som kan gjøre dagen litt enklere for deg.
 
 
Helt på tampen vil jeg bare si at du er helt fantastisk! Tenk hva du har fått til! Jeg tar hatten av og smilet på, for du er bare helt rå!
Tusen takk for at du ikke ga opp, men at du kjempet deg igjennom det. Du vet det kanskje ikke, men ditt mot og stå-på vilje har gitt håp til en annen sjel der ute, som kjemper denne dystre kampen akkurat nå.
Takket være deg er det en statistikk der ute som er litt mer positiv. Hvis ikke det er hverdags helt, så vet ikke jeg!
Håper vi ses 💕