Vippen

Made by Tonje Camilla

Trenger du hjelp med å finne time? Ring eller send SMS til: 99 50 47 57

 

Jeg er utdannet hud og kroppsterapeut med 15 års erfaring, men har de senere årene spesialisert meg innen voksing og brynsstyling.

Jeg tilbyr disse behandlingene:
-Voksing
-Brasiliansk
-Farging og forming av vipper og bryn.
-Browlamination
-Vippeløft

"Great brows don’t happen by chance. They happen by appointment"

Sliter du med inngrodde hår? Plukk med deg Ingrown Stop neste gang du er innom klinikken! Etter åresvis med leting etter et produkt som faktisk fungerer, har vi endelig funnet det!

Litt Om Tonje Camilla

Litt om Tonje Camilla: Kommer opprinnelig fra Bærum, men har bodd i Stavanger siden 2003. Jeg ble utdannet hud og kroppsterapeut i 2003 ved Hudpleieakademiet i Oslo. Har erfaring innen helse. Har jobbet som hudpleier og voksterapeut i 15 år. Spesialist innen voksing og bryn. Min favorittbehandling er farging og forming av bryn. I tillegg har brasiliansk vært en av signaturbehandlingene mine i mange år. Du kan være helt trygg på at du er i de beste hender og får en profesjonell og trygg opplevelse. I 2018 kom jeg til finalen i årets hudterapeut. Driver nå Made by Tonje Camilla

Du finner meg her