Begrenset tilbud!
Få 40% avslag og en gratis kjemisk peeling på din første behandling.

Benytter du deg av denne muligheten, gir vi deg i tillegg 50% rabatt på alle fremtidige behandlinger, helt til du er tilfreds med resultatet! *

Dette betyr, at du kan ha ro i sinnet når du velger vår service.
Samtidig som du mottar behandling av høy kvalitet kan du nyte en betydelig rabatt på behandlingen.

Utnytt denne muligheten for å oppnå den hud-helsen du ønsker.

Bestill din første time i dag og la oss hjelpe deg med å oppnå dine målsetninger.

* 50% rabatt i inntil  12 måneder.

Behandlingen steg for steg

Rens
Grundig dyprens av huden. Fjerner smuss og døde hudceller. En unik blanding av Alpha Beta-syrer renser og eksfolierer huden, fjerner urenheter og makeup, og minimerer porene.
Kjemisk peel
Vi analyserer huden din og hvilken kjemisk peel den trenger for å få en optimal behandling. Vi finner også ut hvilken meso-cocktail vi skal sluse inn i huden under behandlingen for å gi huden din den boosten den trenger.
Microneedling
Under microneedling bruker man en presisjons-kontrollert håndholdt maskin. Denne glir over huden og leverer tilpassede aktive ingredienser i dermis laget ved hjelp av 12 tynne små nåler som stemples ned i huden. På den måten får vi levert de aktive ingrediensene akkurat der vi ønsker for å oppnå et trygt, raskt og effektivt resultat.
Serum og kremer
Behandlingen avsluttes med effektive og spesialtilpassede produkter for nettopp din hud. Behandlingen tar ca 30 minutter i sin helhet. Etter behandlingen vil du være lett rosa til rød i huden. Dette avtar normalt innen et par timer eller senest 48 timer etter behandlingen.

Dette gjør microneedling for deg:

Akne kviser kinn
Uren hud
Microneedling vil redusere forekomsten av kviser. Dette fordi det slippes oksygen ned i huden. Akne-bakterier trives ikke med dette, da de tørker ut og dør. Den motvirker også milier, store porer og arr etter akne. Den kan jevne ut hud-strukturen og tette igjen "groper" i huden etter alvorlig akne.
Kjemisk peel
Aldrende hud
Microneedling stimulerer cellefornyelsen, collagen produksjonen og elastin produksjonen. Dette fører til en strammere hud med mindre linjer og mer spenst. Huden holder bedre på fuktigheten og vil ikke kjennes like dehydrert ut. Microneedling vil også kunne jevne ut pigmentflekker og gjøre dem mindre synlige.
kjemisk peel hudpleie vippen stavanger (2)
Sensitiv / tørr hud
Microneedling styrker hud-barrieren og gjør huden sunnere, friskere og mer robust mot ytre påkjenninger. Den gir en generell forbedring av hud-kvaliteten. Microneedling gir også bedre opptak av serum og kremer du bruker hjemme. Dette betyr at du får bedre effekt av dine egne produkter.
MIcroneedling arr
Arr
Microneedling kan redusere synligheten på arr. Dette på grunn av den økte cellefornyelsen, collagen - og elastin produksjonen. For at behandlingen skal ha effekt er det viktig at arrene er så ferske som mulig (6-12 mnd), mens de fortsatt er røde, rosa eller lilla. Har arret blitt hvitt så vil microneedling ha mindre effekt.

Se hvordan microneedling foregår i videoen under

Ekte mennesker, ekte resultater oppnådd hos oss etter 1-3 behandlinger

Tilbakemeldinger fra våre kunder

5/5
Laila Elisabeth Fure
Laila Elisabeth Fure
Les mer
Ypperlig kvalitet på alt av hudpleiebehandlinger! Nina som eier klinikken setter høye kvalitetskrav på sitt personale og det merkes. Et sted du som kunde blir tatt på alvor for dine behov. Dyktige folk! Ærlig og løsningsorientert, Anbefales 🙂
Janita J
Janita J
Les mer
Klinikk Vippen har en rolig og fin omgivelse, de gir god kundebehandling. Blir tatt i mot med et smil, og utfører en effektiv og god behandling. De er imøtekommende og snille ansatte, lette å snakke med. Utført behandling er super, ser forskjell med en gang. Klinikken har fokus på egen velvære, at kunden føler seg bra etterpå. Det verdtsettes høyt for min del. Alltid en glede å komme tilbake!
Milana Tomasevic
Milana Tomasevic
Les mer
Vært stamkunde i nærmere 2 år nå. Startet med vippeløft, har benyttet meg av hudbehandling, brynslaminering og massasje utover den tiden jeg har vært kunde. Er ekstremt fornøyd. Alle ansatte er imøtekommende, gjør en skikkelig servicesikker jobb - holder en samtale gående. Gir gode tips og råd, men ikke minst! Du går ut døren me en fornyet selvtillit. Har bare positive ting å si!
Lene Salomonsen
Lene Salomonsen
Les mer
Flott og veldig innbydende salong med fantastisk service og gode kunnskapsrike fagfolk👍. Gikk derfra med en kjempegod opplevelse og kan anbefales på det sterkeste🤩👍
Lise Sundvall
Lise Sundvall
Les mer
Lett adkomst med buss, god parkering for bil. Herlig at det ikke ligger midt i et senter eller i en gågate. Behandleren tok godt imot meg, brukte maske, forklarte greit behandlingsforløpet. Følte meg godt ivaretatt, og skal garantert tilbake dit. De har veldig mange behandlingstyper, så her får du alt på et sted.
Anne Kristin Torkelsen
Anne Kristin Torkelsen
Les mer
Er super med fornøyd med både negler , microneedling , vippeløft, voksing og filler i leppene at det blir vanskelig å velge hvem som var best😍😍Absolutt allesammen er flinke og proffosjonelle her👌🏼🤩 Det er alltid fint og reint her , noe som jeg også setter pris på 👌🏼
Steiktloff AB
Steiktloff AB
Les mer
Kjempefornøyd med alle behandlinger jeg har hatt hos Nina. Hun har ett veldig behagelig vesen, og klinikken er flott innredet slik at man virkelig kan slappe av.
Lillian Grytøyr Byklum
Lillian Grytøyr Byklum
Les mer
Man føler seg velkommen og ivaretatt i det man går inn døren. Super service og veldig faglig dyktige folk som jobber der. Anbefales på det varmeste.
Janne Salte
Janne Salte
Les mer
Fantastisk personell, utrolig effektive produkter dem selger. Og ikke minst utvalget av behandlinger. Heilt topp alt i sammen. Føler meg 100% ivaretatt. Og ikke minst jeg slipper å leite etter parkering.
Previous
Next

© Klinikk Vippen - 2024 All rights reserved