Vippen

Din trygghet

Hos oss legger vi til rette for at nettopp du skal få en optimal behandling, som faktisk gir resultater. Vi var blant de første som startet med Plasmapenn i Rogaland og har opparbeidet oss stor kompetanse. Vår kunnskap er din trygghet. Vi setter av god tid til din behandling, slik at du skal føle deg trygg og ivaretatt under hele prosessen.

Soft kirurgi

Plasma penn

Ekte mennesker - ekte resultat

Klikk for å se større bilder av klientene vi har behandlet på vår klinikk. Bildene viser resultatet etter 1 behandling.

Plasmapenn

Behandlingsområder

 • Tunge øyelokk
 • Poser under øyne
 • Rynker og fine linjer
 • Pigmentflekker
 • Løs/slapp hud på hele kroppen
 • Ujevn hudstruktur
 • Store porer
 • Strekkmerker
 • Arr etter skader og akne
 • Stilkvorter / Skintags
 • Milier
Passer behandlingen for meg?

Kontraindikasjoner

 • 20 års aldersgrense
 • Gravide / ammende
 • Aktiv eksem i området
 • Betennelse i huden
 • Pågående kreftbehandling
 • Angioødem
 • Mørkere hudtyper (over fitzpatrick 3)
 • Keloide arr
 • Dårlig regulert diabetes
 • Mye underhudsfett i det aktuelle området (PlasmaPenn fjerner løs hud, ikke fett)
 • Hyperpigmentering
 • Linjer/rynker som skyldes overaktiv muskel

Øyelokksløft

Ved hjelp av Plasmapenn kan man utføre et øvre eller nedre øyelokksløft uten kirurgi. Fordelen med Plasmapenn er at du slipper kirurgi og risikoen det medfører. I tillegg slipper du arr etter behandlingen.

Fjerning av skintags

Skin tags eller stilkvorter er overvekst av bindevev i huden. De kan beskrives som overflødig hud festet til en tynn «stilk».  Stilkvorter er oftest hudfarget, men kan også være litt mørkere i fargen Skin tags dukker som oftest opp på områder som blir utsatt for friksjon. Halsen, armhulene, lysken, BH-kant og øyelokk er mest vanlig, men de kan også dukke opp andre steder. Disse fjerner vi enkelt med Plasmapenn. Man får da en liten skorpe i huden etter behandligen. Denne skorpen forsvinner etter 7-10 dager. Skorper i ansiktet forsvinner normalt sett litt raskere.

Hos oss får du

"Hvor gammel du er, er din business. Hvor gammel du ser ut, er vår!"

Nina Nikita, Klinikk Vippen

Teknologien

Behandlingen bruker plasma energi, som er en aktivert ionisert gass konvertert fra «treg» nitrogengass. Plasmaenergien absorberes av hudcellene og forårsaker regenerering og vekst – det vil si at den gir kollagenfornyelse, glatter ut og strammer opp huden. Plasma lages ved å ionisere atmosfæriske gasser. Man bruker spenningen mellom utstyr og klientens hud for å generere små elektriske «lynnedslag». Behandlingen er kategorisert som soft-kirurgi.

Resultatet

Ved behandling blir det en tilsynelatende umiddelbar oppstramming som skyldes den den overfladiske dehydreringen som de elektriske impulsene forårsaker. Dette representerer ikke sluttresultatet. Resultatet blir tydelig først når området er helet, etter at hovenheten har gitt seg og skorpene falt av. Husk at huden trenger TID til å hele. Normalt sett ser man endelig resultat etter 12 uker, når alle hudlagene har fornyet seg. Det som er supert med PlasmaPen er at om proben treffer huden, skrur maskinen seg umiddelbart av for ikke å risikere skade! Vi berører altså aldri huden med maskinen. Proben som sender ut plasmaenergi holdes et par millimeter unna huden.

Utførelsen

Før vi starter renses det aktuelle området og vi tar bilder som legges i din journal. Du blir godt bedøvet med bedøvelse krem og ligger med denne i ca 20 minutter før vi starter behandlingen.

Plasmaproben føres deretter noen millimeter over huden. Den berører aldri huden din. Ut av proben kommer det en plasmabue, som ser ut som et bitte lite lyn. Noen kan oppleve litt irriterende ubehag, mens noen få synes at det er ganske ubehagelig. Enkelte kjenner ingenting og sovner under behandlingen. Nivået av ubehag kommer helt an på din egen smerteterskel og hvor godt du responderer på bedøvelse. Ta gjerne 2 Paracet før behandlingen dersom du har lav smerteterskel.

Du vil også kjenne en lukt du mest sannsynlig ikke har kjent før, karbonisert hud. Noen synes det lukter bacon, andre synes det lukter generelt svidd.

Rett etter behandlingen

Etter behandlingen opplever man en følelse av å være solbrent (man kan ta ibuprofen for å lette ubehaget). Hovenhet etter behandling er vanlig , spesielt ved øyepartiet. Noen kan også bli ekstremt hovne. Hevelsen topper seg gjerne ved dag 2 og 3. Jobber man på øvre øyelokk, kan man likevel bli hoven under øyet, da øyepartiet jobber med å drenere seg.

Brune prikker eller streker vil være godt synlig, men kan dekkes til med foundation. Disse vil sitte i ca 1 uke. 

Varighet

Resultatet er varig. Noen trenger mer enn en behandling avhengig av graden av overflødig hud eller utvekster som skal fjernes, eller graden av linjer eller rynker som skal behandles. Behandlingen stopper ikke den normale aldringsprosessen, og livsstilsfaktorer som røyk og soling vil påvirke varigheten av inngrepet. Vår erfaring er at huden gradvis begynner å eldes igjen etter 3-6 år. Klientene kommer da tilbake for en touch-up.

Bivirkninger

PlasmaPenn har ingen til få bivirkninger. Umiddelbart etter behandlingen kan huden være rød og hoven. Små skorper er godt synlig. Disse kan dekkes til med foundation allerede rett etter behandlingen. Væsking fra området kan oppstå. Dette er lymfevæske og er helt ufarlig. Huden kan kjennes stram og tørr ut i helingsprosessen. 

Garanti

Vi kan ikke vite hvordan nettopp du responderer på behandlingen og kan dermed ikke garantere resultat. De aller fleste klientene våre har fått resultater etter en eller to behandlinger. Vi ønsker likevel å opplyse om at vi har en liten håndfull med klienter som dessverre ikke fikk synlige resultater etter en behandling. Dette er utenfor behandlers kontroll og kommer av at enkelte mennesker ikke responderer godt på denne type behandling. Hvorfor det er slik vet man ikke og man kan heller ikke vite det på forhånd. Selv om resultatet ikke er synlig er uansett hudhelsen forbedret. Huden har fått økt kollagen og elastin produksjon, fibroblastene og cellefornyelsen er trigget.

Antall behandlinger

Her er det store variasjoner. Noen trenger bare en behandling, mens andre kanskje må ha 3 for å oppnå ønsket resultat. Rundt øyne holder det i de fleste tilfeller med en behandling. I panne, på kinn og mage må man i de fleste tilfeller regne med 2-3 behandlinger. Her er huden tykkere og det skal derfor litt mer til for å få et fullt løft. Dess dypere rynkene er jo flere behandlinger må til. På pigmentflekker regnes det normalt sett kun en behandling.

Fordeler

Fordelene er blant annet: Ingen injeksjonsbasert bedøvelse er nødvendig, ingen skjæring i huden, ingen sting, lavrisikoprosedyre, minimale bivirkninger og liten «nedetid», rask og enkel prosedyre, ingen fortynnelse av huden og et rimeligere alternativ til kirurgi. Du sitter heller ikke igjen med arr etter denne behandlingen. 

Aftercare

Det kan oppstå noe væsking, dette er lymfevæske og er en naturlig del av helingsprosessen. Lymfevæsken kan du klappe forsiktig bort med en bommullspad fuktet med klorhexidin. Det vil bli skorper. Man må IKKE plukke de av! Varighet av skorper er avhengig av hud, alder og bla røyking. Skorpene kan falle av på dag 3 hos en, mens en annen kan ha de i 14 dager. Den nye huden under er lett rosa i ca. 12 uker. Hos enkelte kan den ha lett rosa farge opp til 6 mnd. Ved arrbehandling kan huden være lett rosa i opp til et år. Man skal ikke bruke solarium i 12 uker etter behandlingen. Det er også viktig å beskytte det behandlede området med høy solfaktor de første 12 ukene. Slurv med dette vil kunne føre til hyper- eller hypopigmentering. Man bør bruke etterbehandlingskrem til skorper faller av. Ingen makeup bør brukes mens man har skorper, bortsett fra foundation dersom man ønsker å skjule skorpene. Pass på at den ikke er vannfast, da du skal kunne klappe den av med rent vann og bommullspad/klut. Man skal heller ikke bruke hjemmeprodukter med syre og lignende på den nye huden. Vi har gode hudpleie produkter på klinikken som vi anbefaler for å gi et optimalt resultat og best mulig tilheling. Alt dette med mer går vi igjennom før behandling.

Ekte mennesker. Ekte resultater

Klikk for å se større bilder av klientene vi har behandlet på vår klinikk. Bildene viser resultatet etter 1 behandling.

Behandlinger skreddersydd etter dine ønsker. Vi har også andre behandlinger som kan kombineres med Plasmapenn for å gi enda større effekt. Microneedling er en veldig gunstig støttebehandling til PlasmaPenn.

Gratis konsultasjon eller bestille time?