Er du lei av å tegne bryna dine hver dag? Eller sliter du med å få dem helt som du vil? Er du klar for vedlikeholdsfrie bryn som sørger for at du ser opplagt og klar ut hele døgnet?

Med over 5000 fornøyde kunder er vi sikre på at også du vil bli fornøyd!

Benytt sjansen nå og få 1000 kroner i rabatt på powder brows!

Dette unike tilbudet finner du Kun her.

 

Sikre deg Powder brows til spesial pris nå før tilbudet løper ut!

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Legg igjen kontakt informasjon for å motta din kode med en gang. Koden du mottar legger du igjen i kommentarfeltet under booking. Rabatten vil da trekkes fra i kassen.

Bli med når jeg forklarer forskjellen mellom microblading og powder brows!

Behandlingen passer for deg som er lei av å tegne bryna, aldri får til formen helt, mangler hår eller bare ønsker å fremheve bryna mer. Perfekt for deg som vil bruke mindre tid på bryna og ikke være bekymret for at vær og vind skal ødelegge dem.

 

Powder brows permanent makeup gir et naturlig resultat som holder i 2-4 år.  Bryna blir skreddersydd etter din symmetri og dine personlige preferanser. Du får selv være med å bestemme både form og farge slik at du får bryna du elsker.

3 grunner til at du bør gå for powder brows fremfor microblading

Powder brows er allment ansett som den siste og beste teknikken av permanent makeup for bryn.

Grunnen til det er:

  • Powder brows passer alle hudtyper. Microblading er ikke egnet for de med tendenser til fet, oljete eller sensitiv hud
  • Microblading holder seg ikke like pent over tid. Hårstråene som er lagd vil utvide seg og man står igjen med en ujevn og uklar skygge i steden for hårstå effekt
  • Powder brows er langt mer skånsomt for huden og mer behagelig for deg under behandlingen. Powder brows etterlater heller ikke arr på huden, til motsetning for microblading som ofte fører til arrdannelse

Vår behandler ble verdensmester i bryn i 2023

Nina Nikita er en dyktig og erfaren kosmetolog som virkelig brenner for faget sitt. I 2023 vant hun 1. og 2. plass i verdensmesterskap i bryn hvor hun konkurrerte mot flere hundre andre bryns-spesialister på master nivå fra hele verden. Hun stakk også av med delt seier i "best of best" i hele mesterskapet og alle kategorier. Hun fikk totalt 3 pallplasser og var dermed den mest-vinnende deltakeren. Altså, WOW!

Nina Nikita er opptatt av

  • Naturlige resultater som fremhever din naturlige skjønnhet
  • Kvalitet i utstyr, produkter og utførelse av arbeidet
  • Trygghet. Du er med under hele prossessen og skal være trygg på at du får rett behandling med det resultatet du ønsker. 
  • Resultat. Du invisterer i deg selv og da skal du selvfølgelig få det resultatet du ønsker og fortjener. Alle behandlingene Nina Nikita tilbyr er resultatorienterte, trygge og effektive

Så, hva venter du på?
Sikre deg din rabattkupong nå!

Legg igjen kontakt informasjon for å motta din kode med en gang:

Besøk hjemmesiden vår for mer informasjon om powder brows og andre behandlinger vi utfører.

http://www.vippen.no

Copyright © Klinikk Vippen / Vippen AS