Vippen

Powder brows - bedre enn microblading

Powder brows utført av Nina Nikita

Permanent sminke

Powder brows / ombrè brows er en ny skyggeleggingsteknikk som gir brynene naturlig resultat med samme effekt som du oppnår ved sminke. For et mest mulig naturlig uttrykk, vil fargen være mørkest mot ytterkanten av brynet, og gradvis bli dusere innover mot startpunktet. 

Behandlingen er en langt mer skånsom teknikk enn microblading, da den ikke etterlater seg like mye arrvev som microblading. Selve prosedyren er også mindre ubehagelig.

Powder brows er allment ansett som den siste og beste teknikken av semi-permanente make-up for øyenbryn.

 

Microblading VS Powder brows

Forskjellen mellom microblading og powder brows og hvorfor du bør velge powder brows

 
  • Microblading blir utført med en «penn» som har et blad med 7 til 21 nåler på. Disse risser inn «hårstrå» i huden din som blir fylt med pigment. På bildet over kan du se hvordan dette ser ut.
  • Powder brows blir utfør med en maskin. Istedenfor blader bruker den catridge. Denne inneholder 1 til 12 nåler. 1 nål er mest brukt hos oss. Maskinen virker på samme måte som en tatoveringsmaskin. Nålene går raskt opp og ned for å punktere huden med bitte små hull, hvor pigmentene følger med ned i huden.
  • Microblading medfører som regel litt eller en god del ubehag selv med bedøvelse, alt etter din egen smerteterskel. Spesielt i første runde, som utføres uten bedøvelse.
  • Powder brows er en mer skånsom teknikk for huden og derfor ikke like ubehagelig. Selv ikke første runde, som utføres uten bedøvelse er noe særlig ubehagelig.
  • Microblading vil som regel føre til litt eller mye blødning i bryna. Dette kan gi risiko for arrdannelse.
  • Powder brows skal i utgangspunktet ikke føre til blødninger, igjen, da dette er en mer skånsom teknikk. Flere av våre klienter som tidligere har hatt microblading blir overrasket over hvor behagelig denne behandlingen er i forhold til det de har opplevd tidligere med microblading.
  • Microblading gir et naturlig utseende med enkeltvise strå. Effekten kan også forsterkes med noe som heter shading. Da «stemples» pennen ned i huden, litt på samme måte som med powder brows for å gi en skygge effekt og ikke hårstrå. Etter hvert som bryna eldes vil ikke hårstråene være like synlige. De vil utvide seg og få et helt annet uttrykk enn hva det var i starten. Hos mange forsvinner stråene helt og man kan kun se en uklar og ujevn skygge av microbladingen. Å få utført ny microblading for å få tilbake illusjonen av hårstråene kan i mange tilfeller være umulig. Man er da nødt til å gå over til powder brows.
  • Powder brows gir et naturlig utseende med skygge eller pudder effekt (veldig små prikker). Det kan sammenlignes med å ha sminke på huden bak brynshårene.  Man kan gi en litt mer sminket effekt ved å legge en mørkere kant helt nederst i brynet, lage ombré effekt eller pakke huden tettere med pigment.
  • Microblading passer ikke for de med veldig fet eller oljete hud.
  • Powder brows passer for alle hudtyper.
Powder brows utført av Nina Nikita

Ideell kandidat

Powder brows passer til alle aldre og hudtyper, i motsetning til microblading som ikke egner seg for fete hudtyper. Passer for deg som ønsker mer fylde, bedre form og et naturlig resultat. Vi kan også lage en mer dramatisk look for deg som liker å ha sminke på bryna, men som ikke ønsker å bruke tid på å sminke dem.

Dette er et godt alternativ for veldig mange. Har du overnappede bryn som aldri vokser ut igjen? Mangler knekken i overkant av brynet? Er du fornøyd med fasongen på brynene, men skulle ønske de så fyldigere og tettere ut? Har du “hull” i fasongen du vil få fylt ut? Ved alle disse tilfellene, og flere, vil denne teknikken være et godt alternativ.

Resultat

Etter første behandling må du komme tilbake etter ca 6 uker for påfyll. I noen få tilfeller trengs det flere påfyll. Dette gjelder særlig de med veldig oljete hud eller de med en svært aktiv livsstil. 

Etter påfyll kan bryna holde i opptil 2-4 år, men powder brows bør fylles på årlig for best mulig resultat.

Kontraindikasjon/forsiktighetsregler

behandlingen passer nesten alle og det er ingen store ulemper.  Vi behandler ikke ved aktiv infeksjon i huden, åpne sår, eller dersom du i løpet av de siste 3 månedene har brukt aknemedisin, er allergisk mot noen av midlene som brukes, er gravid eller ammede.

 

Fremhev din naturlige skjønnhet

Ferdig grodd resultat

 

Bildene nedenfor viser bryna før behandling, 6 uker etter og rett etter touch up. For at resultatet skal bli best mulig er det svært viktig å ta en touch up etter 4-6 uker. 

 

Les mer om noen av våre andre behandlinger her