Vippen

Powder brows

Powder brows utført av Nina Nikita

Permanent sminke

Powder brows / ombrè brows er en ny skyggeleggingsteknikk som gir brynene naturlig resultat med samme effekt som du oppnår ved sminke. For et mest mulig naturlig uttrykk, vil fargen være mørkest mot ytterkanten av brynet, og gradvis bli dusere innover mot startpunktet. 

Teknikken kan også kombineres med microblading for å få et enda mer naturlig resultat. Dessuten er det en langt mer skånsom teknikk enn microblading, da den ikke etterlater seg like mye arrvev som microblading. Selve prosedyren er også mindre ubehagelig.

Powder brows er allment ansett som den siste og beste teknikken av semi-permanente make-up for øyenbryn.

 

 

Powder brows utført av Nina Nikita

Ideell kandidat

Powder brows passer til alle aldre og hudtyper, i motsetning til microblading som ikke egner seg for fete hudtyper. Passer for deg som ønsker mer fylde, bedre form og et naturlig resultat. Vi kan også lage en mer dramatisk look for deg som liker å ha sminke på bryna, men som ikke ønsker å bruke tid på å sminke dem.

Dette er et godt alternativ for veldig mange. Har du overnappede bryn som aldri vokser ut igjen? Mangler knekken i overkant av brynet? Er du fornøyd med fasongen på brynene, men skulle ønske de så fyldigere og tettere ut? Har du “hull” i fasongen du vil få fylt ut? Ved alle disse tilfellene, og flere, vil denne teknikken være et godt alternativ.

Resultat

Etter første behandling må du komme tilbake etter ca 6 uker for påfyll. I noen få tilfeller trengs det flere påfyll. Dette gjelder særlig de med veldig oljete hud eller de med en svært aktiv livsstil. 

Etter påfyll kan bryna holde i opptil 2-4 år, men powder brows bør fylles på årlig for best mulig resultat.

Kontraindikasjon/forsiktighetsregler

behandlingen passer nesten alle og det er ingen store ulemper.  Vi behandler ikke ved aktiv infeksjon i huden, åpne sår, eller dersom du i løpet av de siste 3 månedene har brukt aknemedisin, er allergisk mot noen av midlene som brukes, er gravid eller ammede.

 

Fremhev din naturlige skjønnhet

Les mer om noen av våre andre behandlinger eller besøk nettbutikken vår