Vippen

Spraytan i Stavanger

Fargen du får med vår spraytan varer i 5-10 dager – dette avhenger uansett av hudtype og før- og etterbehandling. Ved å følge våre før/etter spraytan råd øker du sjansen for at fargen varer lengst mulig. Et godt tips er å bruke en dusjsåpe som egner seg til spraytan, samt bodylotion som inneholder DHA etter behandlingen – dette vil kunne forlenge holdbarheten i opp til 3 uker.

Våre produkter er veganske og ikke testet på dyr!

Solbrun året rundt

Spraytan er en måte å bli raskt brun på som ikke involverer soling eller UV-stråler. Spraytan innebærer at en tanartist sprayer spraytanvæske på kroppen din ved bruk av en profesjonell spraytanmaskin.
Den aktive ingrediensen i spraytan er Dihydroxyacetone (DHA), som er et fargeløst sukker. Når bruningsvæsken sprayes på huden oppstår det en naturlig kjemisk prosess der det øverste cellelaget på huden oksiderer, og det er dette som resulterer i en gylden og solbrun farge.

Før og etter spraytan

 • Voksing og barbering bør gjøres minst 24 timer før din spraytan slik at bronzeren ikke legger seg i porene og gir sorte prikker

 • Kom i eller ta med deg løse klær slik at fargen ikke blir ujevn. Vi anbefaler ikke singlett, da hud mot hud kontakt under armene kan skape skjolder. T-skjorte eller genser er anbefalt

 • Skrubb huden grundig samme dag eller dagen før for å fjerne døde hudceller. Fokuser på spesielt tørre områder som knær og albuer. Vi anbefaler Dermasuri skrubbevott – den fjerner alle døde hudceller kjapt og effektivt slik at du oppnår et perfekt spraytan resultat!

 • Ikke bruk fuktighetskrem, parfyme eller dedorant dagen du skal spraye deg. Fargen trekker da ikke inn og fargen kan bli ujevn (andre regler gjelder hvis du har eksem eller andre hudsykdommer som forårsaker spesielt tørre hudområder

 • Farging av bryn bør gjøres FØR en spraytan da farging etter spraytan kan føre til at fargen på brynene blir annerledes enn forventet

 • Terapeuten vil påføre krem på de tørre områdene rett før din spraytan

 • Ha helst på mørke, løstsittende klær i timene etterpå slik at bronzeren ikke farger over på lyst tøy. Unngå å ha på BH dersom du har sprayet deg uten.

 • Vent minst 8 timer før du vasker huden, helst lenger. Dess lenger du lar fargen virke før du dusjer, dess mørkere blir den. Når du dusjer første gang vil du se bronzeren bli vasket bort – dette er helt normalt: det er ikke brunfargen, men kun bronzeren som blir borte
 • 2 timer etter behandling skal du skylle hendene fra håndleddet i lunket til kaldt vann uten såpe. La de lufttørke. 
 • Unngå å berøre huden din da fargen kan overføres ved berøring
 • For at fargen skal holde seg lengst mulig bør du holde huden fuktig med en fuktighetskrem som egner seg til spraytan (f.eks Vani-T Bronzing Custard). Du bør ikke bruke fuktighetskrem før første dusj.
 • Sov helst i pysjamas første natt (til du har dusjet neste morgen) hvis du tar spraytan sent på ettermiddagen da fargen kan smitte over fra f.eks mage til innsiden av håndflatene mens du sover (hvis du sover med hånden hvilende på brystet eller mage- noe mange gjør!)
 • Unngå lange bad og mye såpe. Bruk en skånsom dusjsåpe uten sulfater, alkohol og parabener. Vi anbefaler at du bytter ut din vanlige dusjsåpe med MoroccantanCleanser dusjsåpe etter selvbruning / spraytan for å øke sjansene for at brunfargen holder lenge og fader naturlig uten å sprekke opp.
 • Tørk huden forsiktig etter bad – unngå å gni deg tørr.
 • Bading i salt og klorvann kan forkorte lengden på brunfargen og det kan også gjøre at fargen forsvinner ujevnt
 • For å bevare og opprettholde brunfargen anbefaler vi bruk av Vani-T Bronzing Custard gradvis selvbruner for vedlikehold.
 • Hvis du barberer deg bør du bruke barberskum/krem som er spesielt egnet for spraytan (f.eks uten såpe) og passe på at du bruker en skånsom høvel. Vi anbefaler «mannehøvler» da disse er langt bedre enn de som er laget for kvinner.

Elsker du spraytan?

Da bør du vurdere vårt spraytan abonnement som gir deg rett til ubegrenset antall spraytan hver eneste måned til en fast lav pris! 

Forleng effekten av spraytan med våre produkter

Selvbruning
Spraytan stavanger

Anbefalt av hudleger

Vår spraytan inneholder organiske ingredienser, deriblant planteekstrakter, vitaminer og naturlige antioksidanter som tilfører huden fuktighet og næring. Spraytan er anbefalt av hudleger som et sunnere alternativ til solarium og tradisjonell soling da det ikke innebærer risiko for hudkreft, rynker og andre hudskader