Vippen

TeslaThermo - massasje terapi for en bedre hverdag

TeslatThermo er et helhetlig konsept med målrettet fokus på fysiologiske behandlinger som infrarød varme, cryo massasje, EMS og sjokkbølge terapi. Vi har utviklet vår egen massasje ved å bruke infrarød varme, kulde og elektrostimulering for en økt blodsirkulasjon og drenasje. Denne massasjen har også svært god effekt på smerter og vondter. For deg betyr dette at du oppnår bedre vitalitet, bedre søvn, mer energi, bedre fordøyelse og mindre smerter. Flere livsstilsplager er direkte eller indirekte koblet til vekt. Vi kan hjelpe deg med vektnedgang, oppstramming og livsstilsendring. 

Massasje behandlingen

Ta smertene ved roten med en behagelig spabehandling! Vi leverer en bedre hverdag til våre klienter. For å få til dette benytter vi oss av en banebrytende og høyteknologisk maskin med termoterapi, cryomassasje og EMS (elektrisk muskelstimulering) i en og samme sonde. Det blir det resultater av!

Første gang du kommer til oss vil vi kartlegge deg og din helse for å skreddersy behandlingen til deg og ditt behov. Ingen får samme behandlingsforløp, da ingen er like. Vi ser deg og dine utfordringer, og vi tar oss god tid til å bli kjent med deg. Sammen finner vi veien til optimal vitalitet og en bedre hverdag. 

Fordeler

 • Gir bedre søvn, mer energi, bedre fordøyelse og mindre smerter.
 • Økt immunforsvar
 • Du får en velfortjent pause i hverdagen med en behagelig massasje som øker vitaliteten din
 • Økt produksjon av lykkehormoner
 • Redusert produksjon av stresshormoner
 • Tren musklene uten å belaste leddene
 • Gjør underverker på væskeoppsamling i kroppen
 • Trippel effekt: Gir bedre sirkulasjon, lindrer smerter og virker oppstrammende.
 

Bli den beste utgaven av deg selv

Massasje er effektivt når muskler er støle eller en bare vil slappe av. Massasje øker blodsirkulasjonen og øker utskillelse av slaggstoffer. Resultatet er at musklene blir mykere, velvære øker og en føler seg vel.
Flere av våre klienter kom til oss for vektreduksjon men har gitt oss tilbakemeldinger på reduksjon av stive muskler, senesmerter, leddplager, fordøyelsesplager og migrene.

Studier har vist at massasje er en av de mest effektive metodene for å redusere produksjonen av kortisol og vasopressin, et annet hormon som bidrar til aggressiv atferd. Enkelt sagt vil en god massasje redusere stress og justere hormonbalansen slik at du blir avslappet og rolig. Massasje pumper nytt blod gjennom musklene, og hjelper lymfesystemet med å rense ut avfallsstoffer. Da forsvinner også smertene i muskler og ledd. Kroppen kjennes frisk og myk ut igjen. Massasjens stimulering av lymfesystemet gir økning i antall hvite blodlegemer- en viktig aktør i kroppens immunsystem. Det spiller en nøkkelrolle i kroppens forsvar mot sykdom.

Smertelindring og redusert betennelse

Inflammasjon er en måte immunforsvaret bekjemper infeksjon på. Noen ganger blir immunforsvaret altfor reaktivt. Resultatet er kronisk betennelse og smerter. Ved å utsette de smertefulle områdene for cryomassasje, EMS og/eller termoterapi vil vi stimulere den betennelsesdempende og smertelindrende prossessen.

KULDE:
Den terapeutiske effekten av cryomassasje skyldes mobiliseringen og styrking av kroppens immunforsvar. Huden reagerer på kuldeeksponeringen ved å sende meldinger til hjernen som svarer med å aktivere de regulerende kroppsfunksjoner. Kuldeeksponeringen gir økt produksjon av beskyttende antistoffer, økt oksygeninnhold i blodet, frigjøring av anti-inflammatoriske molekyler og utskillelse av giftstoffer. Dette til sammen fører til styrking av immunforsvaret, demper betennelsesreaksjoner og reduserer stress.

VARME:
Varmebehandling har vist seg å være svært effektivt for personer som lider av blant annet fibromyalgi, andre smertetilstander og revmatiske sykdommer. Varme kan hjelpe mot både smerter og stivhet i muskulatur og ledd. De terapeutiske effektene av varme er flerfoldige. Først og fremt utvider blodårene seg når det er varmt og blodgjennomstrømmingen ut i vev og kapillærer blir kraftigere. Med økt blodtilførsel øker oksygenet i områder i kroppen som f.eks. har betennelser eller skader. Dette vil derfor bidra til smertelindring, samt at skader i vev og kollagen bli raskere reparert. Varme forandrer også kroppens opplevelse av smerte og får en lignende effekt som analgetika, altså smertelindrende medisiner.

EMS: EMS trener musklene uten å belaste leddene, samtidig som muskulaturen restitueres raskt gjennom forbedret blodsirkulasjon. Elektriske pulser blir sendt gjennom muskelen som stimulerer den til å trekke seg sammen, som en dyp massasje. Innen medisin brukes EMS også for å stimulere muskler som ikke har vært i bruk på lang tid for å få blodgjennomstrømning i musklene. EMS rehabiliterer skadede eller passive muskelvev og gir forbedring av kapillærperfusjonen.

Lindrer

 • Musearm
 • Nakkesmerter
 • Smerte i skuldre
 • Menssmerter
 • Spenningshodeverk
 • Ryggsmerter
 • Knesmerter
 • Golfalbue
 • Tennisalbue
 • Migrene
 • Betennelser
 • Stive muskler og ledd
 • Fordøyelseplager
 • M.M

"Hvor gammel du er, er din business. Hvor gammel du ser ut, er vår!"

Nina Nikita, Vippen vitality

Veien til helårskroppen

Få langt mer utav egne tiltak for vektnedgang med vår cryomassasje. Cryomassasjen gir en selektiv nedkjøling av fettcellene under huden, uten å skade overliggende hud eller underliggende muskulatur. Ved å kjøle ned fettcellene brytes de ned og dør. Slik kan man fjerne uønskede fettansamlinger i området som behandles. Best mulig resultat oppnår du ved å kombinere med et balansert kosthold.

Behandlingen avsetter energi i de dypere hudlagene. Denne energiavsettingen medfører en oppstramming av bindevevet som kommer umiddelbart etter behandlingen. I tillegg stimulerer den kroppen til å produsere mer av egne bindevevsprotein (kollagen og elastin) som over tid gir en strammere og mer ungdommelig og fast hud.

EMS trener musklene uten å belaste leddene, samtidig som muskulaturen restitueres raskt gjennom forbedret blodsirkulasjon.

Usikker på hva vi kan hjelpe deg med?