Vippen

Hudpleie

Hudpleie for alle hudtilstander

Hudpleie

Hudpleie skal være trygt og effektivt. Derfor har vi stort fokus på resultatorientert hudpleie.

Vi tilbyr hudforbedring med kjemisk peeling, urtepeeling, microneedling, rynkefjerning og hudpleieprodukter av høy kvalitet.

Økologisk, naturlig eller kjemisk

Vi tilbyr både kjemiske og økologiske behandlinger.  Uansett hudtilstand vil vi finne en perfekt behandling til din hud. Vi har også et bredt sortiment av høykvalitetsprodukter for hjemmebehandling. Finn dine nye favoritter på Hudbutikken.no eller kom innom klinikken for råd om hvilke produkter din hud trenger. Du kan også bestille time til gratis konsultasjon .

Vi gir deg gratis hudanalyse

Våre hudpleiere og hudterapeuter gir deg gratis konsultasjon og skreddersyr en optimal behandling for din hud. Vi har spesialisert oss på moden hud, akneproblematikk og pigmenteringer.

Hudpleie

HERBS2PEEL:

Hudpleie urtepeelingKommer i to forskjellige metoder. Beauty Peel og Corrective Peel. Sistnevnte gir helt ny hud på 5 dager. Herbs2peel har vist seg å være en svært vellykket behandling for mange forskjellige hudproblemer, til det å bare oppnå hudforyngelse og regenerering. Den kan brukes på en hvilken som helst del av kroppen, også på strekkmerker og såkalt mamma-mage.

Hudpleie

MANDELSYRE PEEL:

Hudpleie microneedling mandelsyre peelIdeell for en fet hud eller blandingshud. Den gir en jevnere og roligere hud med mindre porer og urenheter. Behandlingen virker betennelsesdempende og er derfor veldig gunstig for acne og rosacea. Den virker også på solskadet hud, fine linjer og pigmentering.

Hudpleie

ANTI-AGE PEEL:

HudpleieAnbefales til en voksen hud med rynker og solskader. Behandlingen er fuktighetsgivende og hudfornyende, den reparerer solskader og bedrer collagen-produksjonen. Den er gunstig mot ujevn hudtone og grove porer.

Hudpleie

BB GLOW:

Hudpleie bbglowEt lag med BB-krem injiseres i huden for å gi et naturlig fint utseende over tid. Behandlingen lover å gi huden din en nydelig glød med en lett/medium dekning for å skjule rødhet og ujevnheter man har i huden. Behandlingen er en sikker og intensiv hudbehandling som kan hjelpe med å skjule både fregner, misfarging av huden forårsaket av akne, pigmentering eller aldersflekker

Hudpleie

MICRONEEDLING:

hudpleie microneedlingPerfekt for alle typer hud. Motvirker uren hud, arr, strekkmerker, rynker/linjer, ujevn hudstruktur, store porer, slapp hud, aldrende hud og forebygger aldring.

Hudpleie

ANTI-PIGMENT PEEL:

For deg med ujevn pigmentering og misfarging forårsaket av solskader og melasma. Den virker blekende på pigment og gir en jevnere og glattere hudoverflate.

Hudpleie

PLASMAPENN:

Hudpleie plasmapennMaskinen som krymper hud og gir umiddelbare løft. Vi behandler ansiktet, tunge øyelokk, poser under øyne, rynker, overflødig hud på hele kroppen, mage, nese, navle, strekkmerker, arr og pigmentflekker m.m

Hudpleie produkter

BIOMER:

Hudpleie BiomerNordens svar på koreansk kosmetikk. Biomer kosmetikk har investert i forskning og innovasjon for å finne optimale resultater på naturlig kosmetikk med medisinske planter . Naturlig og organisk serie – er økologisk kosmetikk laget med egenskaper fra naturlige ekstrakter av alge fra Mar Menor og medisinplanter, med påviselig effekt i en rekke vitenskapelige studier. 

Hudpleie produkter

ALEX COSMETIC:

udbutikken leverer høykvalitets produkter for alle hudtilstander.Skjønnhet er vår vitenskap. Alex Cosmetic tenker og handler helhetlig. Både når det gjelder kosmetiske produkter, hudpleiekonsepter og behandlingstilbud som en totalløsning for nesten alle hudtilstander og hudtyper. Produktene er basert på mange års forskning og erfaring samt omfattende kunnskap om kosmetikk, farmasøytisk urte-og plantevitenskap, som har blitt videreutviklet over generasjoner.