Vippen

Vippeløft som gir sunnere vipper

Vippeløft med InLei

Vippen Velvære gir deg vippeløft som gir sunnere vipper og en naturlig bøy som varer opptil 6 – 8 uker. 

Fordeler med å ta vippeløft er mange.  Det viktigste er at du får sunnere vipper. I tillegg gir behandlingen et løft som varer opptil 6 – 8 uker. Korte og rette vipper ser lengre og penere ut. Øyekonturen får et løft som gjør at du ser mer våken og opplagt ut. Det ser også helt naturlig ut. Du kan også oppleve å få opp til 25% lengre og fyldigere vipper etter et par behandlinger. Vi bruker keratin i behandlingen, som gjør at vippene dine vil bli sterkere og sunnere. Ja, du leste riktig. Vippeløft gir sunnere vipper, så lenge man bruker de rette produktene. Vi har valgt å bruke InLei som er et italiensk kvalitetsmerke. InLei har et enormt fokus på å styrke vippene i tillegg til å gi et fantastisk og holdbart løft. 

Vippeløft som gir sunnere vipper og løft som varer i opp til 8 uker

Vippeløft er en ideell behandling for de som har irriterte øyne og må begrense bruken av make-up. 
Vippeløft kan kombineres med farge og extension for å få en mer dramatisk effekt.
Behandlingen tar ca 40 minutter. Etter behandling skal man ikke ha vann eller øye make-up på de første 24 timene.

Vippeløft er ikke anbefalt dersom du har:
– Kutt eller sår på øye-området
– Betennelse i eller på øyelokket
– Eksem eller psoriasis rundt øynene
– Allergi for plaster

Vippeløft som gir sunnere vipper og løft som varer i opp til 8 uker

 
Hva kan du gjøre for å ta bedre vare på vippene dine?

Dersom du bruker vippetang er det på tide å kaste denne. Vippetangen svekker vippene dine og sørger for at de knekker. Dette er en av grunnene til at de som bruker vippetang sjeldent har lange og sunne vipper. Dropper du mascaraen vil du også hjelpe vippene dine. Dersom du har lagt din elsk på mascara så finn i det minste en som inneholder pleiende stoffer, og vask den av hver kveld. Aldri sov med mascara!

Serum?

Det fins serumer som lover både det ene og det andre. Mange gode og enda flere dårlige. Finn et serum som lover å gå vippene dine pleie fremfor lengde. Noen serumer gir en god vekst, men vippene får ingen næring eller pleie. Du risikerer da å ende opp med såkalte edderkopp vipper.

vippeserum

Hos oss får du Fashion Lash vippeserum. Er serum som har hovedfokus på å styrke og nære vippene. Bonusen er lengre og fyldigere vipper.

Mange opplever å ha flere vipper på ett av øynene. Dette kommer helt enkelt av at du har en favoritt side når du sover. Du har derfor mindre vipper på den siden du sover på. Dette tipset er lettere sagt enn gjort, men forsøk å sove på ryggen eller varier hvilken side du sover på. Eventuelt kan du også sove med øyemaske for å beskytte vippene mot puten.

Prøv vårt vippeløft som gir sunnere vipper og Fashion Lash vippeserum. Du kommer til å elske det.

Sjekk ut flere av våre mest populære behandlingerPopulære behandlinger eller bestill time nå