Vippen

anti age

Plasmapenn: Maskinen som leverer umiddelbare resultater. Huden krymper, strammes opp og fornyer seg. Vi skrur tiden tilbake på èn time.

Hos oss legger vi til rette for at nettopp du skal få en optimal behandling, som faktisk gir resultater. Vi var blant de første som startet med SkinliftPRO i Rogaland og har opparbeidet oss stor kompetanse. Vår kunnskap er din trygghet. Vi har pakkepriser og kan gjerne skreddersy en personlig pakkepris til deg og dine behov. Lurer du på om dette er noe for deg? Vi har selvfølgelig gratis konsultasjon!

Ofte stilte spørsmål

Hvilke områder kan behandles?

Ansikt, tunge øyelokk, poser under øyne, rynker, overflødig hud på hele kroppen, mage, nese, navle, strekkmerker, arr og pigmentflekker.

Hvorfor velge plasma behandling?

Det er en ikke-kirurgisk behandling, men den leverer samme resultater. Perfekt for deg som synes kirurgi er et litt vel drastisk tiltak. Du får heller ingen arr. Enestående resultater!

Hva er plasma behandling?

Huden blir påført kontrollert plasma energi. Kollagen produksjonen i huden øker for å reparere "skaden". Huden krymper umiddelbart og man kan se med det blotte øyet at rynker og overflødig hud forsvinner.

Gjør det vondt?

Nei, i utgangspunktet ikke. Du blir godt bedøvet med bedøvelsekrem før vi starter behandlingen. Noen kan oppleve litt irriterende ubehag, mens noen få synes at det er ganske vondt. Dette kommer helt an på din egen smerteterskel og hvor godt du responderer på bedøvelse. Ta gjerne 2 ibux før behandlingen dersom du har lav smerteterskel.

Hvor lenge varer det?

Plasmapenn gir langvarig resultat, opptil 3-6 år. Alt etter hvordan din egen aldringsprosess er. Vi kan skru tilbake tiden, men vi kan ikke stoppe den.

Hvor mange behandlinger må jeg ha?

Her er det store variasjoner. Noen trenger bare en behandling, mens andre kanskje må ha 3. Rundt øyne holder det i de fleste tilfeller med en behandling. I panne, på kinn og mage må man i de fleste tilfeller regne med 2-3 behandlinger. Her er huden tykkere og det skal derfor litt mer til for å få et fullt løft. Dess dypere rynkene er jo flere behandlinger må til. På pigmentflekker regnes det normalt sett kun en behandling.

Kundene våre om plasma behandlingen

Tusen takk for herlig tilbakemelding!