Vippen

Gelnegler, Shellac, Gellakk. Hva er forskjellen?

Gellakk

Dette er en perfekt løsning for alle som drømmer om sterkere negler og som ikke trenger forlengelse. Gellkck er sterkere og gir bedre holdbarhet enn Shellac. Vi anbefaler påfyll etter 3-4 uker. Til sammenligning holder Shellac i ca 1-3 uker før det må fjernes og legge nytt. Hos oss legges gellakk med gelebase som gir bedre holdbarhet (ikke forlengelse av egne negler). Gelebasen er en forsterkning på dine naturlige negler uten forlengelse. Dette blir da en hybrid mellom Shellac og gelnegler. Man bygger opp neglen på nesten samme måte som gelnegler. Dermed får den styrken til en gelenegl. Denne type gellakk kan man også fylle på, istedenfor å fjerne alt før ny gellakk. Dette sparer naturneglen for unødvendig traume. Behandlingen inkluderer: klassisk manikyr + gelé system + gelelakk. Avsluttes med neglebåndsolje og velgjørende håndkrem.

Gelnegler

Gelenegler gir deg enten forlengelse av neglene, eller en forsterkning av dine naturlige negler. Gelenegler gir deg mange muligheter da man bygger selve neglen på nytt. Dermed står man fritt til valg av form, lengde og tykkelse, design og dekor. Neglene herdes også i en UV-lampe, på samme måte som gellack. Neglene kan vare i mange uker, men på grunn av den naturlige veksten av neglene anbefales det en påfyll etter 3-4 uker.

Shellac

Shellac er ikke en behandling i seg selv, det er et spesifikt merke (CND Shellac). Man forlenger ikke neglene med Shellac. Shellac er en hybrid mellom vanlig neglelakk og gellack. Shellac er relativt slitesterk og langvarig og tåler mer enn en tradisjonell neglelakk. CND gir Shellac en garanti på opp til 21 dager. Er neglen din hard og sterk kan du forvente at det holder i 2-3 uker, men har du tynne og veldig fleksible negler vil det vare fra 1-2 uker. Ved tynne og fleksible negler vil vi heller anbefale å legge forsterkning med gellack eller gelnegler. Vi har sluttet å føre CND Shellac, da vi har strenge krav til holdbarhet og styrke i neglene vi gir dere.

"Livet er for kort for kjedelige negler"

Sliter du med negler som knekker eller har du slitte, tynne og skjøre negler? Eller har du en kronisk skade i neglen? Da kan IBX være den rette behandlingen for deg!

IBX er et behandlingssystem som forsterker, reparerer og beskytter den naturlige neglen. Behandlingen gir naturlig robuste og fleksible negler. Ved bruk av gellack og kunstmateriale hjelper IBX med å beskytte den naturlige neglen mot skader og slitasje ved å legge seg som et beskyttende skjold. Denne behandlingen reduserer hvite flekker, fyller spor og riller, samt forbedrer naturneglens farge og utseende.

Behandlingen starter med en lett manikyr, hvor neglebånd skyves og neglene klippes og files. Deretter avfettes neglene og det reparerende produktet påføres. For å aktivere produktet må man bruke varmelampe og LED-lampe. Dette fører til at produktet penetrerer ned i neglene for å gjøre jobben sin. Dette trenger ikke å fjernes fordi det vokser ut med neglen.

Anbefales å bruke minimum 3-4 ganger for å oppnå god effekt. Behandlingen kan brukes som en kur, for eksempel 1 gang i uken over 4 uker, eller hver tredje uke for vedlikehold. Alt etter hva dine negler har behov for.