Vippen

Unn deg selv din favoritt behandling hver måned

Abonnement på behandlinger

Det fins abonnement på trening, mat, tv, produkter og mye mer. Så hvorfor ikke på behandlinger? Som kanskje landets første klinikk har vi opprettet abonnement på en rekke behandlinger.

Vi elsker faste kunder og vi elsker å kunne gi litt tilbake. Derfor får man med våre abonnement gode rabatter. Vi ser at dette fører til at flere får mulighet til å oppnå målene sine og ikke minst vedlikeholde dem. Vi startet med denne ordningen i 2019 og har hatt stor suksess med fornøyde kunder som går jevnlig til oss for behandlinger. 

Hudpleie abonnement

Med vårt hudpleie abonnement kan du velge om du vil ha 6 eller 12 måneder. Du får da en valgfri behandling i måneden til en fast sum. Du kan også velge et intensivt abonnement på 6 måneder, der du får to behandlinger i måneden. Du kan velge fritt mellom alle våre kjemiske peelinger, microneedling, klassisk hudpleie og dyprens. Du kan også velge plasmapenn på et lite område. Verdi på behandlingen du velger er opp til 2990 kr. Her er det tusenvis å spare for deg som vil investere i deg selv og huden din sånn at du får gode resultater og velvære hver eneste måned. Du kan spare nesten 70% på en enkelt behandling. Er ikke dèt tidenes deal? Du velger selv om du vil gjøre opp i kassen hver måned, eller om du vil ha avtalegiro.

Så, la oss snakke om pris. Her er det 3 forskjellige priser vi opererer med:
 • 6 måneders abonnement: 1050 kr pr. mnd
 • 12 måneders abonnement: 999 kr pr mnd
 • 6 måneders intens abonnement: 1600 kr pr mnd
Obs! For å aktivere ditt abonnement er det obligatorisk at du på forhånd har lest gjennom og signert avtalen. 

Brynsstell abonnement

Dette abonnementet gir deg rett til ubegrenset antall behandlinger i måneden! Altså. Wow! Her er abonnementet for deg som virkelig vil ha «brows on fleek» til en hver tid. 

Men hva er egentlig brynsstell? Det er rett og slett forming og farging av bryna dine. Vi vokser og napper bryna i ønsket fasong slik at du slipper å tenke på det. Vi finner også den rette fargen til bryna dine og legger på velgjørende og pleiende serum eller brynsbalsam. Abonnementet koster 649 kr i måneden og lønner seg derfor kun for de som ønsker å gå mer enn en gang i måneden for å fikse bryna. Du velger selv om du vil gjøre opp i kassen hver måned eller om du vil ha avtalegiro.

Obs! For å aktivere ditt abonnement er det obligatorisk at du på forhånd har lest gjennom og signert avtalen. Link til avtalen finner du lengre opp på siden.

Massasje abonnement

For deg som vil unne deg selv to klassiske massasjer på 45 minutter hver eneste måned. Perfekt for deg som sliter med ømme muskler, smerter eller stivhet i kroppen, eller for deg som bare elsker en avslappende massasje. Du velger selv styrken på massasjen.

Vår massør er kjent for sine varme hender og får veldig mye skryt for sine massasjer. Hun har også godt grep for de som vil ha en dypere massasje.

Prisen for 2 månedlige massasjer er 1250 kr pr. måned. Du velger selv om du vil gjøre opp i kassen hver måned eller om du vil ha avtalegiro.

Obs! For å aktivere ditt abonnement er det obligatorisk at du på forhånd har lest gjennom og signert avtalen. Link til avtalen finner du lengre opp på siden.

Brasiliansk abonnement

Abonnementet gir deg rett til ubegrenset antall brasiliansk voksing i avtalens periode. Ypperlig for deg med rask hårvekst eller for deg som vil være tilnærmet hårfri til en hver tid. Du velger selv hvor mye hår du vil gjerne under behandlingen.

Da vår voks-terapeut ikke har sertifisert seg innen mannlig intim voksing, gjelder dette abonnementet kun for kvinner.

Månedsprisen for brasiliansk abonnement er 450 kr. i avtalens periode. Du velger selv om du vil gjøre opp i kassen hver måned eller om du vil ha avtalegiro.

Obs! For å aktivere ditt abonnement er det obligatorisk at du på forhånd har lest gjennom og signert avtalen. Link til avtalen finner du lengre opp på siden.

Spraytan abonnement

Solbrun hud hele året og alltid en fresh følelse! Vårt spraytan abonnement gir deg rett til ubegrenset antall spraytans i avtalens periode. Våre farger er av ypperste kvalitet med god holdbarhet. Du velger selv om du vil ha en lett glød, eller full 4-uker-i-syden effekt. Vi har selvfølgelig mange nyanser i mellom der også. Du velger selv om du vil gjøre opp i kassen hver måned eller om du vil ha avtalegiro.

Obs! For å aktivere ditt abonnement er det obligatorisk at du på forhånd har lest gjennom og signert avtalen. Link til avtalen finner du lengre opp på siden.

Ofte stilte spørsmål

Dersom du ikke får mulighet til å komme på en time i løpet av måneden så kan abonnementet forskyves med en måned i spesielle tilfeller. Eksempler på dette er alvorlig sykdom, dødsfall i familien og lengre reiser. Livet skjer og det har vi full forståelse for.

Så snill du er! Det er selvsagt helt i orden, en gang i blant. I utgangspunktet er abonnementet personlig og skal ikke deles med andre. Men om du for eksempel har abonnement på massasje og får besøk av et familiemedlem som du unner en skikkelig avslapning, så kan du gi din time videre til vedkommende. Men vi tillater ikke at dette skjer på jevnlig basis, det skal være unntaket og ikke regelen.

Hudpleie er hudpleie, og hud har vi heldigvis på hele kroppen. Så om du for eksempel ønsker en kjemisk peel av ryggen eller microneedling på strekkmerkene på magen, så ordner vi det. 

Ja visst! Vi har mange effektive og gode behandlinger du kan velge mellom:

 • Microneedling
 • Microneedling med kjemisk peel
 • Kjemisk peel ut fra din hudtype, tilstand og ønsket fokus område.  Vi har mange ulike peelinger å velge mellom slik at du alltid vil få et optimalt resultat
 • Retinol peel
 • Kjemisk peel av rygg, årmer eller lår
 • Microneedling av strekkmerker på f.eks mage eller arr
 • Plasmapenn på et lite område hvor som helst på kroppen. Et lite område tilsvarer størrelsen på en nese.
 • Fjerning av milier i ansiktet, enten med nål eller plasmapenn
 • Dyprens med lett kjemisk peel og vakum som renser porene
 • Klassisk hudpleie med rens, påføring av utvalgte serum og kremer, maske og ansiktsmassasje

Dersom du har avtalegiro og ønsker å  fortsette må du bestille time for nytt abonnement, slik at vi får aktivert ny avtalegiro. Hvis du har gjort opp i kassen hver måned fortsetter du bare å bestille timer som normalt. 

Man må være 18 år for å opprette abonnement hos oss. Men foreldre / foresatte kan opprette abonnement for deg. Det er da de som har det økonomiske ansvaret for ditt abonnement.

Dersom du har valgt avtalegiro vil du fortsatt få faktura hver måned. Har du valgt å gjøre opp i kassen hver måned, vil vi opprette faktura etter endt avtaleperiode på utestående beløp. 

I utgangspunktet ikke. Men dersom du for eksempel har hudpleie abonnement, men heller ønsker å få negler en måned, fordi du skal i et bryllup, så kan du det. Merk deg da at du likevel må betale din faste månedspris. Du kan ikke bytte over til en annen behandling som er dyrere enn det din månedlige pris er. Dette er med andre ord ikke alltid like lønnsomt.