Vippen

Alpha Beta® peeling

Klinisk dokumentert hudpleie som gir umiddelbare og synlige resultater.

Vi tilbyr et kjemisk peel system med multisyrer i nøye tilpassede doser, som gir maksimal effekt uten å irritere huden, og som derfor også kan brukes av sensitiv hud. Man får i tillegg resultater ved mer avanserte og kompliserte hudproblemer. Alpha Beta® peeling tilpasses hudtype og indikasjoner slik at du alltid får en peeling tilpasset deg.

 

Ekte mennesker - ekte resultat: før og etter bilder av kjemisk peel og microneedling

Kjemisk peel uten å gå på kompromiss med hudbarrieren

Kraftfulle og effektive behandlinger uten nedetid

Hudpleie skal være trygt og effektivt. Derfor har vi stort fokus på resultatorientert hudpleie. Våre behandlinger er basert på medisinsk klassifiserte ingredienser og nøye utvalgte plantebaserte vekster. Vi gir deg kraftfull og effektiv kjemisk peel uten nedetid og flassing.

Synlige resultater med Dr.Gross®

Dr. Dennis Gross Skincare® tilbyr dermatologiske produkter og behandlinger som umiddelbart gir både synlige og langsiktige resultater. Behandlingene og produktene er bygget på vitenskapelig forskning og baseres på medisinsk klassifiserte ingredienser, samt enkelte nøye utvalgte plantebaserte vekster. Produktene og behandlingene passer like godt til både kvinner og menn. 

Alpha Beta® Soothing Hydrating Peel

Mild peel – Fukter – Beroliger

Dr. Gross «Milky Peel» fjerner effektivt og skånsomt døde celler, styrker hudbarrieren og fukter i dybden. Peelen inneholder en unik cocktail med AHA/BHA-syrer som løfter bort det ujevne overflatelaget. En styrkende emulsjon påføres. Denne demper irritasjon og rødme, samt gir dyp fukt. Behandlingene reparere småskader i huden og passer en sensitiv, dehydrert, tørr hud. Kan også brukes av de med rosacea. Har du ung hud er dette din optimale behandling. Anbefales 1–2 ganger i måneden eller optimalt som kur på 4–5 ganger.

Alpha Beta® Universal multifunksjonell peel

Eksfolierer – Hudfornyelse – Glow

Dr. Gross’ anerkjente Universal Superpeel eksfolierer huden med en unik cocktail av AHA- og BHA-syrer som gir huden umiddelbart synlig resultat og også langsiktige resultater. Behandlingen forbedrer spensten, motvirker linjer, solskader og rynker, jevner ut hudens tone og tekstur, virker poresammentrekkende og motvirker tilstopping. Passer alle hudtyper og hudtilstander. Anbefales 1 gang i måneden eller som kur på 4–5 ganger.

Alpha Beta® Extra strength peel

Eksfolierer – Hudforyngende – Spenst – Tilstopping

Behandlingen for deg som allerede har fått utført Dr. Gross Alpha Beta® peelsystem tidligere med Universal eller Milky Peel. En videregående peel for deg som har en hud med særskilte behov for fornyelse enten det er solskader eller akneutbrudd. Forsterket formula med syv AHA- og BHA-syrer virker hudforyngende, stimulerer celle fornyelsen, minimerer synlige problem som linjer og rynker, reparerer og motvirker akneproblematikk, arr og grov hud. Gir umiddelbare resultater. Anbefales månedlig eller som kur på 4–5 ganger.

Alpha Beta® Clarifying Acne Treatment Peel

Store porer – Tilstoppinger – Fet hud – Akne

Behandlingen for deg som sliter med utbrudd, overskuddstalg i huden, sorte prikker og akne. Vi starter med grundig dobbelrens før vi bruker Dr. Gross’ spesial peel tilpasset din utfordring. Med SpectraLite™-teknologien brukes blått lys for bakterie eliminering og evt. rødt ved behov for mer beroligende effekt. En rensende, beroligende svovel- og leiremaske renser porene i dybden, forhindrer nye utbrudd og kjøler og roer ned huden, samt virker poresammentrekkende.
Månedlig eller som kur på 4–5 ganger.

Alpha Beta® Maximum Glow C-Treatment

Glød – Glød – Glød

Superpeel fjerner gusten hud, og gir huden din et kick slik at den raskere fornyer seg. Huden revitaliseres med Dr. Gross’ C + Collagen-serie som lysner huden, og lader hudens batterier, øker spensten og sparker liv i en trøtt hud. Vi avslutter behandlingen med en unik Alpha Beta® Glow Pad for å gi deg en solkysset fresh look. Behandlingen passer perfekt både til hverdags og til fest.
Den fungerer som enkeltstående behandling men er super også som en kur for å vitalisere hudens egne systemer over tid.

Vi tilbyr hudforbedring med klassisk hudpleie, kjemisk peeling, microneedling, Plasmapenn og hudpleieprodukter av høy kvalitet. Finn dine nye favoritter neste gang du kommer på klinikken. Vi bistår gjerne med råd om hvilke produkter din hud trenger for optimale resultater. Se gjerne noen av våre resultater lengre ned på siden eller på vår Instagram / Facebook!

Dr.Gross er en moderne hudpleieserie og behandlingsmetode som gir revolusjonerende resultat, også for mer kompliserte hudproblem. Det er helt enkelt hudpleieprodukter som tar over der andre produkter ikke strekker til. I hudpleieserien, med både profesjonelle og hjemmepleieprodukter, vil du finne en optimal løsning uavhengig av din alder, hudtype og hudtilstand. Vi anbefaler å bruke disse i kombinasjon med behandlinger hos oss for å intensivere din hudhelse.