Vippen

WOW effekt

Resultater utover det vanlige

Grunnleggeren av serien, Dr. Dennis Gross, er en av USA`s fremste hudleger. Han har skapt en hel serie med multifunskjonelle produkter som gir resultater utover det vanlige, også ved kompliserte hudproblemer. 

Hos oss får du

Dr. Dennis Gross hudpleieserie

Dr. Dennis Gross Skincare er en revolusjonerende hudpleieserie med innovative dermatologiske produkter som gir synlig effektive og varige resultater.

Grunnleggeren av serien, Dr. Dennis Gross, er en av USA`s fremste hudleger. Han har skapt en hel serie med multifunskjonelle produkter som gir resultater utover det vanlige, også ved kompliserte hudproblemer. 

Innholdet i produktene baserer seg på en kraftfull blanding av alpha-og beta-syrer, aktive ingredienser og det siste innen vitenskapelig forskning kombinert med naturlige planteekstrakter. Dr.Gross får stadig nye utmerkelser for sine resultatorienterte produkter. Dr. Dennis Gross er effektiv der andre hudpleieprodukter ikke strekker til og er et perfekt alternativ – og komplement til kosmetisk kirurgi.

Dr. Dennis Gross garanterer at det ikke er gjort dyreforsøk ved utviklingen av noen av produktene. De er også stolte medlemmer av PETA. Produktene er fri for parabener, parfyme, gluten, sulfat og phtalate. I tillegg er det vegansk.

AHA og BHA syrer

Alpha Beta® serien

Supereffektiv og multifunksjonell

Dr. Gross nye Alpha Beta® Peel serie, bestående av en ny effektiv rens og en ny vital fuktighetskrem, er et effektivt supplement til hans kjente Alpha Beta® Peel system. Dette er hjemmeprodukter med multifunksjonell effekt!

Ved hjelp av produktene oppnår du en jevnere hud med forfinede porer og forbedret struktur gjennom skånsom eksfoliering i tillegg til en mengde potente ingredienser som balanserer hudens fuktighetsnivå. Hans unike formel med AHA- og BHA-syrer gir synlige resultater og virker samtidig langsiktig. De kan brukes sammen i et forsterkende system, men gir også gode resultat hver for seg. Hans 2-stegs peeling pads til daglig bruk har en skånsom og effektiv nøytralisering, derfor går det fint å bruke de året rundt for å holde huden i god form – også når det er sol ute.

Hemmeligheten bak det fine resultatet er produktenes unike innhold, pH-verdien og rett dose av ulike syrer som stimulerer cellefornyelsen og løser opp døde hudceller slik at ny, strålende hud løftes frem. Den unike formelen er komponert av The master of peels himself . Dr. Dennis Gross. Alpha Beta® Peel er en supereffektiv serie som gir deg en vakker, strålende og sterk hud i balanse. 

Fukt fukt fukt

Hyaluronic Marine™ serien:

For maksimalt med fukt

Bli kvitt uttørket og fuktfattig hud med disse superboostende fuktproduktene!  Serien er bygget på hyaluronsyre som gir huden den fukten den trenger. Hyaluronsyre fungerer utmerket på alle hudtyper. Fetere hudtyper liker spesielt denne konsistensen på grunn av den lette og ikke-fete følelsen. Produktene forsegler fukt i huden og er et viktig og undervurdert steg i anti-age hudpleieprosessen.  Når man forsegler fukt i huden fører det til at man blant annet styrker og mykner opp hudoverflaten. Hyaluronic Marine™ serien er også fullastet med antioksidanter og marine alger som nøærer huden og forebygger hudaldring.

Kraftfull og effektiv

Ferulic + Retinol serien:

Dr gross retinolInnovativ anti-age serie som er like effektiv mot solskader, uren hud og pigmentflekker.

Den unike formelen i Ferulic+ Retinol serien inneholder en rekke ingredienser som gjør den til en innovasjon innen hudpleie. Retinol og Ferulicsyre gir en effektiv redusering av hyperpigmentering, minimerer rynker, fornyer hudens spenst og reparerer solskader i huden. Morbær lysner opp hudtonen og gir en frisk glød. Ekstrakt fra pilebarktre eksfolierer og virker poresammentrekkende, samtidig som huden tilføres fuktighet med hyaluronsyre. Jevner ut hudstrrukturen og styrker hudbarrieren.

C vitamin + kollagen = sant

C + Collagen serien

Dr gross C vitamin collagenREPAIR, RECHARGE, REFUEL: Lad opp huden med C-vitamin og Energy Complex™

Dr. Gross banebrytende C+Collagen-teknologi bygger på en dynamisk kombinasjon av C-vitamin 3-O C-teknologien og Dr Gross nye kraftige Energy Complex™.

Disse «superhelt» ingrediensene reparerer cellene, lader opp hudens batterier og gir ny energi, som igjen kickstarter kollagenproduksjonen maksimalt. I formelen inngår kollagene aminosyrer og nærende oljer som reparerer hudbarrieren og virker anti-age. Formelen er antiinflammatorisk og demper rødhet. Resultatet er synlig og huden får nytt liv, ny energi, forbedret spenst, pigmentflekker reduseres, huden lysnes opp og stråler av ny glød. 

Super food for huden

B₃Adaptive SuperFoods™

Stress-sikre huden din!

Vi lever i en stresset verden som ikke bare påvirker vårt indre, men også huden vår. Dr.Gross møter daglig denne komplekse hudtilstanden som viser seg i trøtt, gusten hud med hudutslag, røde partier eller bekymringsrynker. Dr.Gross så dette som en utfordring og så at huden trenger så ferske og potente ingredienser som mulig. For å gi best resultater har han utviklet den unike B₃Adaptive SuperFoods™ Complex som består av mikrokapsler med superfoods, adaptogener og niacinamid.

Hudpleieserien B₃Adaptive SuperFoods™ behandler effektivt huden som utsettes for stress med superingredienser utover det vanlige.

Gratis konsultasjon eller bestille time?