Vippen

Ansatte

Klinikk Vippen Nina Nikita
Nina Nikita er en dyktig og erfaren kosmetolog som virkelig brenner for faget sitt. I 2023 vant hun verdensmesterskap i bryn. Når det kommer til hudpleie foretrekker hun behandlinger som faktisk gir resultater, og tilbyr derfor ingen «dulle-dalle» behandlinger. Hun er opptatt av den mellommenneskelige relasjonen, å se hver enkelt person for den de er, og å få frem den individuelles naturlige skjønnhet. Hennes signaturbehandlinger er alt innen bryn, microneedling og plasmapenn.
Eier og daglig leder siden 2016.
Daniela
Daniela har over 12 års erfaring som negledesigner. En meget profesjonell negledesigner som ser hvert enkelt behov hos kundene. Hun er veldig opptatt av kvalitet og holdbarhet i neglene hun legger. Daniela liker at arbeidet er variert, og synes hun har de kjekkeste kundene. Hos Daniela er du i de tryggeste hender. Hun jobber utelukkende med produkter av høy kvalitet som ikke skader neglene.
Klinikk Vippen Vilde
Vilde er utdannet hudpleier ved Jåttåvågen i Stavanger. Hun er en gladjente som har en genuin interesse for hudhelse. Vilde er meget dyktig og lidenskapelig opptatt av sine fag. Hun brenner for å oppnå de beste resultatene sammen med sine kunder. Hun er rolig, nøyaktig og tålmodig. I tillegg har hun et veldig godt rykte på seg for sine «varme hender» og behagelige vesen. Utdannet hudpleier, sertifisert negledesigner og PMU artist. Signatur behandlinger er hudpleie, negler og massasje.
Amalie
Amalie er en erfaren spesialist med fokus på vippeextensions, brow-lamination, vippeløft og spray tan. Hun er også under sertifisering som hud- og kroppsterapeut. Hun brenner for skjønnhet og velvære, og hennes omsorg for kundene gjør at de føler seg velkommen og verdsatt. Med hennes nøyaktighet og presisjon får du det resultatet du ønsker. Amalies behagelige væremåte, punktlighet og dedikasjon gjorde henne til en uvurderlig del av teamet. Hun er spesielt god på vippeløft og brynslaminering.
Maryna er spesialist på vipper og bryn. Hun leverer svært høy kvalitet på behandlingene hun utfører. Hun liker å ta seg god tid, slik at du får best mulig resultat. Hun er spesielt opptatt av å ivareta helsen til vipper og bryn, slik at resultatet ditt blir så bra som mulig, samtidig som det ikke skader de naturlige hårene. Hun har flere sertifiseringer i både vipper og bryn og brenner virkelig for faget sitt!

Selvstendig næringsdrivende underleverandører

klinikk Vippen har flere selvstendig næringsdrivende som leier seg inn på klinikken. En flott bukett som består av:

Autorisert fotterapeut Cathrine Midbøe Thorsheim
Cathrine Midbøe Thorsheim: Autorisert fotterapeut med videreutdanning i diabetes føtter. 25 års erfaring. Driver Cathrines fotklinikk. Telefon: 40615313
Maria: Sertifisert Master negledesigner, voks terapeut, vippe og brynsstylist. Signaturbehandling er gelnegler med design.  Driver Nailart M.Hendel. Telefon: 92985935
Tonje: Utdannet hudpleier og voksterapeut. Over 15 års erfaring. Signaturbehandlinger er brasiliansk og voksing av bryn. I 2018 kom hun til finalen i årets hudterapeut. Driver Made By Tonje M. Telefon: 95504757
Magdalena: Sertifisert master negledesigner og instruktfør. Har vunnet mange internasjonale priser for sitt arbeid. Driver Cherryland.

Bli enda bedre kjent med Nina Nikita!

Mine signaturbehandlinger er alt innen bryn. Men jeg er også dritgod på å levere kjempe flotte resultat på hudpleie om jeg kan si det selv! Fritiden, som jeg ikke har mye av, bruker jeg sammen med min mann, 4 barn og hund. Før i tiden, når jeg hadde tid til hobbyer var jeg veldig glad i å drive med fotografering, ridning og trening. Mine personlige særpreg er at jeg er en typisk italiener. Lidenskapelig, nysgjerrig, uredd og impulsiv. Hopper i det med begge beina først. Jeg er også en empat. Derfor er jeg ekstremt god på å lese andre mennesker og hvordan de har det, sånn egentlig. Jeg speiler også klientene mine helt ubevisst. Er de høyt oppe og gira, så blir jeg det også. Er de stille så blir jeg også det. Jeg egner meg ikke som den som må holde small-talken i gang med andre ord! Heldigvis trives jeg like godt i stillhet som i bånn gass omgivelser. Fun fact: Jeg har jobbet 13 år i nordsjøen som overflatebehandler. Sandblåsing, meisling og tankarbeid var mine store favoritter. Hvis jeg kunne slite kroppen fullstendig ut, til det punktet at det gjorde vondt og jeg var svart fra topp til tå mudd, olje og radioaktivt søl- da hadde jeg en skikkelig god dag på jobb! Jobben min skulle egentlig bestå av mest maling, men jeg hater maling! Så jeg fikk heldigvis byttet til meg "drittjobbene" alle hatet, sånn at de heller kunne male når jeg var ferdig med grovarbeidet.
Nina Nikita
Klinikk Vippen

Bli enda bedre kjent med Tonje Camilla!

Mine signaturbehandlinger er uten tvil brasiliansk og voksing av bryn. Jeg har jobbet med dette i over 15 år, så hos meg er du i trygge (og raske) hender! Litt om meg. Kommer opprinnelig fra Bærum, men har bodd i Stavanger siden 2003. Jeg ble utdannet hud og kroppsterapeut i 2003 ved Hudpleieakademiet i Oslo. Har erfaring innen helse. Har jobbet som hudpleier og voksterapeut i 15 år. Du kan være helt trygg på at du er i de beste hender og får en profesjonell og trygg opplevelse. I 2018 kom jeg til finalen i årets hudterapeut. Driver nå Made by Tonje Camilla.
Tonje Camilla
Made by Tonje M

Bli enda bedre kjent med oss!

Jeg er litt sjenert - oppdatering kommer!
Autorisert fotterapeut Cathrine Midbøe Thorsheim
Cathrine
Cathrines Fotklinikk
Jeg er litt sjenert - oppdatering kommer!
Vilde
Klinikk Vippen
Jeg er litt sjenert - oppdatering kommer!
Silje
Klinikk Vippen

Historien bak

Storebror og lillesøster.

Nina Nikita startet som selvstendig næringsdrivende i 2016. Firmaet het den gang Nikita Velvære. I perioden 2016-2018 leide hun seg ut til andre salonger. Her jobbet hun i friperiodene sine når hun ikke var i Nordsjøen som overflatebehandler. I 2018 var tiden moden for å satse mer på firmaet. Salongen Vippen Velvære ble etablert. Ved sin side hadde hun sin kreftsyke bror Geir, som etablerte en liten nisje butikk for herremote og grooming.

Hvordan kan man ha en skjønnhetssalong og herre butikk i ett og samme lokale tenker du kanskje?

Tilfeldighetene skulle ha det til at de begge hadde sett på samme lokale, men uten å nevne det for hverandre. Faktisk visste ingen av dem om at den andre vurderte å starte opp for seg selv. Geir så på lokalet, falt for det, men valgte å gå litt i tenkeboksen for å være sikker på at det var dette han ville. 

Lillesøster Nina, også kjent som turbo Kari, hoppet bare rett i det med begge beina først. Hun jobbet egentlig hos en annen salong, men våknet midt på natta og fant da ut at hun skulle starte en helt egen salong. Hun var lei av å jobbe i en ganske overfladisk og kynisk bransje der kunder ofte ble behandlet som om de var en lommebok som man skulle forsyne seg av. Uten å virkelig bry seg. Hun var lei av å ikke kunne sette sitt eget preg på hvordan ting skulle drives og hva det skulle fokuseres på.

Neste morgen trålte hun nettet for å finne et lokale. Få timer etter var leiekontrakten signert. Så var tiden inne for å finne ut hvordan i alle dager hun skulle klare å starte opp noe helt for seg selv sånn helt plutselig. Denne tanken hadde jo aldri slått henne før. Lenge leve spontanitet.

Hvordan i alle dager skulle dette gå?

Da var det best å konferere med storebror. Han har jo alltid hatt både fornuften og gode råd med seg.

Det var da de oppdaget at de hadde sett på samme lokale. Nina synes da det var på sin plass at de inntok dette lokalet sammen. Vippen Velvære og Man Meet World – side om side.

 

Dagene, ukene og månedene gikk. De to jobbet med å få i stand en salong som passet for denne unike sammensetningen. Som attpåtil var en bombekjeller midt i Sandnes sentrum. 

Visjonen var nå klar. Hos Vippen skulle alle føle seg VIP og PEN. De skulle yte byens beste service til kundene sine og de skulle sørge for at alle gikk derfra med et stort smil og gledet seg til å komme tilbake.

De skulle hjelpe andre mennesker til en bedre hverdag. Ikke nødvendigvis med klærne eller produktene de tilbydde, men følelsen kundene fikk. Gleden. Selvtilliten. Roen. Det å virkelig bli sett, hørt og følt. Behandlingen eller produktene var bare en kjempe bra bonus.

Selv om søskenparet regnet med å gå i dundrende minus det første året, så gikk det over all forventning. Kundene strømmet på og de kom igjen og igjen. 

De fikk besøk av sine foreldre som var stolte som to haner over hva disse to hadde fått til.  De forsøkte å knipse et par bilder av dem, men som vanlig ble det heller litt uheldige bilder da ingen av dem hadde tid til å stå i ro. Når salongen var stengt så jobbet de på spreng, dette var fryktelig mye å sette seg inn i på kun kort tid. De måtte plutselig ta på seg mange hatter; eier, daglig leder, terapeut, regnskapsfører, markedsfører, kundeveileder, snekker, sydame, storebror og lillesøster. Rolig og avbalansert, impulsiv og nytenkende.

All jobbingen tok dessverre alt for mye krefter i fra Geir. Etter nærmere ett år måtte han kaste inn håndkleet. Det var tøft å drive butikk,  gå igjennom cellegift og strålebehandling samtidig. Han valgte derfor å avvikle mens Nina fortsatte. På dette tidspunktet hadde hun allerede fått med seg to andre terapeuter som drev med behandlinger.

I ære for sin bror og alle andre kreftrammede auksjonerte hun bort en hel dag på salongen under Aftenpuppen 2019. Vinneren av auksjonen fikk da klinikken helt for seg selv i en hel dag, der hun kunne velge fritt fra behandlingsmenyen sammen med en venn. Noen måneder senere hadde hun en kampanje der alle kunne betale hva de ville for behandlingen sin, men at pengene den dagen skulle gis til Kreftforeningen, og ikke henne.

Planen hennes var å gjøre noe lignende hvert år for å bidra til kreftforeningen.

2019: Ett år hadde gått og Nina hadde enda ikke tatt ut lønn til seg selv. Hver eneste krone ble  investert i klinikken og videre kursing for henne og sine medarbeidere. Kunnskap er trygghet og det lever hun etter.

Hun hadde nå vokst fra lokalet på 70 kvm i Sandnes sentrum. Siden kundene betyr så mye for henne spurte hun dem om hvor de kunne tenke seg at hun flyttet. Nesten enstemming sa de at de ønsket at hun flyttet ut av sentrum, men at det fortsatt var rimelig lokalt. Og gratis parkering! Gjerne litt avsides liggende for de som hadde fått utført behandlinger som plasmapenn. Det var ikke så behagelig å gå midt i sentrum når du så ut som en figur fra Avatar (kundenes ord).

Nina hoppet i det igjen og tok nå over et dobbelt så stort lokale – i samme bygg som en bilhall denne gangen!

Her er var det hvert fall ingen som så om kundene hennes hadde tatt en plasma behandling. Gratis parkering fikk de rett utenfor døren. Sentralt, men likevel litt bortgjemt.

Ikke den typiske velvære plassen, men noe må hun gjøre rett.

På 1.5 år hadde hun fått over 2000 kunder.

2020: Nina får fortsatt god hjelp fra sin bror. Han hjelper stadig til med gode råd, regnskap og teknisk support. Han kjefter og setter henne på plass hvis hun gjør noe feil. Ingen kjære mor her! Han gjør det svært tydelig at selv om han har kreft, så har kreften ikke han. Det står så vanvittig mye respekt ut av alt han får til!  Det er ingen tvil om at han har hjulpet henne til der hun er i dag, med 5 medarbeidere, 150 kvm klinikk og nærmere 3000 klienter.

Da Corona slo verden over ende så det mørkt ut og Nina fryktet nå for at alt kom til å gå tapt. Hun så flere andre klinikker og salonger som måtte legge ned og ventet på at hun også skulle møte veggen.

Men den kom aldri. Etter lockdown blomstret klinikken enda mer og det har aldri gått bedre for klinikken. Nina er ydmyk og takknemlig for all tillit og ikke minst lojalitet til klientene sine. Uten dem hadde ikke dette gått.

I 2022 fant hun det for godt og klinket til med 3 ganger så store lokaler på Forus. Nina er ikke redd for å satse på det hun tror på og skrev like så godt en kontrakt på 10 år. 

Fortsettelsen:

Den gleder vi oss til!

Velkommen til oss!

Kreftpasient behandlingstilbud stavanger