Vippen

Lip blush Permanent makeup

Lip blush forbedrer og fremhever leppe formen. Mange ønsker å fremheve leppekanten eller formen på leppene sine. Dette kan du oppnå med Lip blush. 

Dersom det er små ujevnheter i leppene dine kan disse jevnes ut for å lage symmetri. Merka at vi IKKE kan gjøre leppene dine større. Dersom det er ønsket ditt er ikke dette rette behandlingen for deg. Da bør du vurdere fillers med hyaluronpenn og eventuelt ta Lip blush en måned etterpå. 

Permanent makeup

Lip blush

Fremhev din naturlige leppefarge!

Dersom du har pigmentflekker eller ujevn farge på leppene kan dette elimineres med Lip blush. Det vil også gi en forsterket effekt av din naturloige leppe farge. Man går ikke rundt med blodrøde lepper i 3 år etter behandlingen. Det du vil oppnå er en naturlig, dus og fin farge på leppene dine. Minner mer om en lipgloss enn leppestift. Fargen vil naturligvis ikke være blanke og glossy som lipsgloss, men den vil ha en like lett dekk evne.

 

Vi har mange nyanser å velge mellom. Dersom du har en favoritt leppestift kan vi blande sammen en tilnærmet lik farge til deg. Ferdig grodd resultat vil bli ca 40% lysere enn hva den er første dagen.

Permanent leppestift?

Nei, den effekten får du ikke med Lip blush. Istedenfor gidr det en soft og naturlig look.

Både pigmenter og metode er kraftig forbedret de siste årene. Tidligere fikk du en hard lip liner eller svært pigmenterte lepper som kunne se hardt og dramatisk ut. Den tiden er forbi og vi har beveget oss inn i en mer naturlig metode som ikke ser kunstig ut.

Pigmentene som brukes i permanent makeup er ikke det sammen som brukes på kroppen når man tar «vanlig» tatovering og den er ikke designet for å holde like lenge som ordinært tatoveringsblekk. Permanent makeup lysner med tiden og forventes å vare i 2-5 år. Årlig påfyll for å vedlikeholde fargen og resultatet anbefales.

Lip blush utført av Nina Nikita

Før Behandlingen

Det er viktig å passe på at leppene dine ikke er tørre  før Lip blush. Du kan med fordel skrubbe leppene 3 dager før timen din for å fjerne død hud. Du kan bruke en leppeskrubb eller lage din egen ved å blande litt honning med brunt sukker. 

Uken før timen må du tilføre så mye fukt til leppene dine som mulig slik at leppene dine har det beste utgangspunktet før behandlingen.

Etter behandlingen

Leppene gror i 3 faser: for mørk, for lys og helt perfekt. Denne prosessen tar ca 4 uker.

Leppene dine vil se ut som du har på leppestift den første dagen, deretter vil de gradvis bli lysere i fargen og se mer naturlig ut. Til slutt trenger du bare litt lipgloss ellet leppepomade for at leppene skal se vakre ut 24/7.

"Hvor gammel du er, er din business. Hvor gammel du ser ut, er vår!"

Nina Nikita, Vippen velvære

Gro-prosessen

Det kan oppstå moderate hevelser, rødhet og blåmerker de første 3 dagene. Om du får hevelser, bruk en ispose eller lignende i maks 15 minutter av gangen for å redusere hevelsen. Du dår med deg en salve du skal smøre på leppene 3-5 ganger daglig. Denne pleier, lindrer og beskytter leppene. 

 

Mens leppene gror skal det være minimalt med skorpedannelse og avflassing. Om du får skorper eller at huden flasser litt av, ikke plukk på det og la det løsne av seg selv. Dette forekommer vanligvis innen de 3 første dagene i gro-prosessen. 

Forvent at fargen lysner med 40-70% innen gro-prosessen en over. Fargen kan oppleves ujevn i de forskjellige gro-stadiene. Vær tålmodig. Dette er en prosess som ikke gir umiddelbart resultat.

Lip blush After care

Leppene dine vil føles hovne og veldig tørre ut etter Lip blush. Smør leppene med salven du får med flere ganger daglig. Dette skal gjøres i minst 14 dager etter behandlingen. Ikke la leppene dine bli tørre, da det kan svekke pigmentene og du mister mer pigment enn nødvendig. 

Om leppene blir tørre i løpet av dagen, smør dem med gode mengder salve. Bruk en ren q-tips og trykk den lett på leppene, ikke gni. Unngå å bruke fingrene for å påføre salve. Dette vil redusere risikoen for infeksjon. 

Etter at leppene ikke lener er ømme å ta på kan de begynne å flasse litt. Dette er normalt og forventet. Ikke plukk eller klø på dem, da det vil redusere mengden pigment som blir igjen på leppene.

Unngå direkte sollys og solarium både før og etter behandlingen. Vær påpasselig med å bruke sun-block etter at leppene er ferdig grodd. Ikke bruk noen typer produkter med Glykol-, Hydroxy- eller frukt-syrer på leppene. Unngå direkte vanntrykk, svømmebasseng og andre vannmasser frem til leppene er ferdig grodd. 

Du kan begynne å bruke leppestift igjen så snart leppene er ferdig grodd dersom du ønsker det.

Lip blush - rett etter behandlingen

1 Videos

Touch up

Du må regne med touch up for å oppnå ønsket resultat. Som ved alle permanent makeup behandlinger må du ha påfyll for at fargen skal sitte. Leppene er intet unntak. Regn derfor med å måtte ha 1 eller 2 touch up etter den første behandlingen. Spiser du mye salt eller syrlig mat må du gjerne påregne en 3. touch up, da salt og syrer svekker fargen. Første touch up er inkludert i prisen innen 6 uker.

Kontraindikasjoner

Om du er spesielt utsatt for herpes eller forkjølelsessår kan leppe-tatovering resultere i utbrudd. Vi ber våre klienter om å ta deres foreskrevne anti-viral medisiner et par dager før behandlingen, samt etter behandlingen, for å forebygge slike forkjølelsessår.


Om du har et utbrudd eller noen annen type skrape/kvise, ber vi om at du utsetter timen din.

Merk også at vi ikke tatoverer over vorter og føflekker. Dersom fargen på føflekken forandrer seg vil man kanskje ikke se dette. Fargeforandringer skal man ta alvorlig og det er viktig at man ikke saboterer muligheten for å kunne oppdage dette.

Ekte mennesker. Ekte resultater

Klikk for å se større bilder av klientene vi har behandlet på vår klinikk.
Alle fargene vil gro til en nude og naturlig nyanse.

Lollipop
Love
Bordeux

Pigmentene kan blandes og mikses etter ditt behov. Vi har et stort utvalg av pigmenter!

Gratis konsultasjon eller bestille time?